Ellu Dvornik je iznenadila bivša zvijezda dance scene pa otkrila: ‘Kakve snimke sam dobila…’

Zanimljivosti

Senna M joj je poslao nađene kazete koje je davno snimio njen tata, Dino pa je s pratiteljima podijelila na društvenim mrežama uspomene

Ella Dvornik (32) na društvenim je mrežama podijelila snimke iz djetinjstva, a na jednoj se čuje i kako ju doziva pokojni otac, legendarni glazbenik Dino Dvornik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

– Kakve sam snimke dobila – poručila je na Instagramu uz tri videa i zahvalila se zvijezdi dance scene, Senni M, koji joj je i poslao snimke.

– Iz čista mira me nazvao da je našao kazete od mog tate, divne uspomene – rekla je Ella, a mnogi su komentirali kako ih je dirnula treća snimka.

– Ova snimka gdje te Dino zove, uh, trnci su me prošli – napisala je pratiteljica, a većina je poručila i kako je bila ‘preslatka djevojčica’.

‘Koji šećer’,’Mix Lumi i Balie’, ‘A, ma vidi te’ – pisali su, a jedan se pratitelj i našalio osvrnuvši se na poznati hit Senne M:

– Nazvao Senna M i rekao: ‘Imam neke snimke, kad si bila ti beba malena’.

Inače, nakon razvoda od Charlesa Pearcea, njezina firma Manijak i obrt Cruella su u blokadi. Kako smo ranije doznali Charles je navodno ‘ispraznio’ račune firme i obrta te novac prebacio na vlastiti račun.

Prisjetimo se, Ella je u kolovozu priznala da se razvodi od Charlesa nakon gotovo deset godina provedenih zajedno i dvoje djece. Par je zajedno živio u istarskim Balama, a Charles sada tuži Ellu upravo zbog kuće tamo.

– Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine – kratko stoji u zabilježbi.

24sata