Džejeva ćerka otkriva sve tajne: Samo ovaj pevač nije izdao mog tatu FOTO

Zanimljivosti

Džejeva ćerka i dalje neutešna zbog oca

Prošlog utorka navršilo se dve godine od kako je preminuo Džej Ramadanovski. Porodica i najbliži prijatelji okupili su se u Aleji zaslužnih građana kako bi obeležili pomen. Njegova mlađa ćerka Marija i dalje najviše tuguje i ne može da preboli odlazak tate za kog je bila mnogo vezana.

Džejeva ćerka iznela šokantne detalje
Za Star, Džejeva ćerka priseća se njihovog poslednjeg razgovora i otkriva koje kolege su im okrenule leđa.

– Iako je sad prošlo dve godine osećam se isto, nije lako, ali moram dalje. Sanjam tatu često, ali mi u snu ne govori ništa posebno, dosta puta sam ga sanjala, a da ništa ne kaže. Fali svakodnevno i meni i mojoj porodici, taj bol nikada neće proći, samo se valjda navikne sa tim da se živi. Savetovao me je da budem dobar čovek i da ne dam na sebe i svoju porodicu, kao i da treba da budem skromna i poštena- kaže Marija i dodaje:

Tata me je podržavao da krenem njegovim stopama kada je muzika u pitanju. Moja karijera tek počinje, spremam pesmu Koči, radi je Rale Ratković i nadam se da će izaći oko Nove godine, malo je brža pesma. Posle toga se nadam da ću početi sa nastupima- rekla nam je Džejeva naslednica kaže da je srećna što se njegove pesme svuda pevaju, ali niko ne donosi tu posebnu emociju koju je on imao.

– Snimaju se mnogi kaveri, to je jako lepo, ali niko ne može da iznese to kao što je tata. Svakako mi je drago kada čujem da neko peva neku njegovu pesmu i znam da će se dugo njegova muzika slušati. Ne znam šta se dešava sa filmom i knjigom, volela bih da se snimi film o tatinom životu i da izađe knjiga, ali da to bude kako dolikuje i da nema izmišljenih
delova. Kada je on preminuo neki producenti su nas kontaktirali, ali posle toga se ništa nije pominjalo- iskrena je Marija, koja nema kontakt sa Džejevim kolegama.

Ja ne bih da komentarišem ko ga je izdao, a ko nije. Moj tata je bio gospodin i nikoga nikada nije blatio, pa ću slediti njegov primer. Sa njegovim kolegama nisam u kontaktu, to su ipak njegovi prijatelji bili, ali svakako se čuju neki od kolega sa Andrijanom i ona nam prenese pozdrave. Džej je imao mnogo svojih koncerata, evo Lukas je skoro imao koncert gde je deo posvetio mom ocu i jako sam mu zahvalna na tome, tako da nisam ni razmišljala o tome da treba da se organizuje koncert u njegovu čast. Ja bih mnogo volela da dobije ulicu na Dorćolu, mislim da je zaslužio i da će neka ulica nositi njegovo ime- ispričala nam je Marija koja se prisetila i poslednjeg susreta sa ocem koji kao da je predosetio svoju smrt:

Poslednji put sam ga videla u četvrtak, a on je umro u nedelju. Nije pričao ništa tada, bio je mirniji nego inače i to mi je nakon što se sve desilo bilo baš čudno, jer je on voleo da se šali i da priča, zaključila je Marija.

paparazzo.rs