REDOVNO SPAVAM S DRUGIM, ALI TO NE ZNAČI DA VARAM MUŽA: Ispovijest ove žene će vas šokirati!

Zanimljivosti

Američka blogerka koje je već četiri godine u srećnom braku, posljednje dvije godine ima redovan seks sa drugim tipom i, mada vam na prvu loptu ovo zvuči kao klasična prevara, u pitanju je nešto potpuno drugo.

– Od četiri godine koliko sam u braku sa Ostinom, dve sam provela istovremeno se viđajući sa mojim ljubavnikom Džejem, uz znanje i puni pristanak mog muža. Ovde nema skrivanja i ništa nije čudno. Jednostavno se viđam sa drugim sa kojim imam ludi seks i ništa više – započinje priču ova blogerka koja koristi pseudonim Samanta Vajtman.

– Ljubavnika ponekad viđam par puta mesečno, a ponekad ga ne vidim po šest meseci zbog mojih i njegovih obaveza. Pokušavam da izbalansiram brak, vezu sa njim, školovanje, posao i tri ćerke, pa zato ponekad ne provodim sa Džejem onoliko vremena koliko bih želela.

– Naravno, svi će se pitati zašto uopšte imam tu aferu? Odgovor je jednostavan – to što imam ljubavnika čini me boljom suprugom!

Ona kaže da su koristi koje njen brak sa Ostinom ima od ove afere brojne, a deli ih u tri kategorije: komunikacija, strast i podmlađivanje.

– Prvo, ozbiljna veza zahteva mnogo truda i mnogo komunikacije. Kada sam prvi put počela da razgovaram sa Ostinom o mogućnosti otvorenog braka, morali smo mnogo bolje da komuniciramo i da se koncentrišemo na slušanje drugog partnera. Naravno, bilo je tu mnogo prepirki, ali smo vremenom došli do toga da možemo mnogo bolje da pričamo i da iskazujemo svoje želje, potrebe i osećanja.

Ona kaže, da i pored Džeja, ona i Ostin imaju redovan i normalan seks kao svi drugi bračni partneri.

– Sa Džejem nikada nisam upala u seksualnu rutinu i nadam se da nikad i neću. A to mi pomaže da održavam strast u krevetu i sa svojim mužem.

Samanta kaže da je seks “sa strane” sjajan i zbog toga što vas ne nerviraju loše navike onog drugog, jer su ljubavnici fokusirani samo na to da usreće i zadovolje onog drugog, kao i da je posle takvih seksi terapija zadovoljnija, a samim tim i bolja u kući.

– To što imam redovan seks sa drugim čovekom unosi uzbuđenje u moj život, a ja onda mogu da se okrenem i da odnesem to uzbuđenje kući, Ostinu. I svi smo na dobitku!

Psiholog kod kojeg je Samanta u početku odlazila na razgovor, podržao je njen i Ostinov model otvorenog braka jer, kako kaže, svaka žena treba da ima svoj “ventil”. I dok druge žene idu na odmor, uzimaju predah od svih obaveza tako što odlaze na masaže ili na fitnes, Samanata jednostavno ode kod Džeja kada je pod velikim stresom.

– Džej i ja smo stari prijatelji, i ta udobnost koju mi donosi veče provedeno u njegovoj kući je nezamenjiva. On mi vraća osmeh na lice, podseća me da treba da budem nežna, pa ima utisak da se uz njega podmlađujem. Uz to, opuštena sam jer moj muž zna da uživam, a da pritom činim i nešto dobro za naš brak.

Samanta na kraju priznaje da je oduvek imala poteškoća da se uklopi u monogamnu vezu, te da je i pre nego što se udala za Ostina uživala u ovakvom vidu veza sa strane.

– U potpunosti sam uverena da sam bolja supruga od kad imam ljubavnika i zato to neću menjati!

saharica247