Otac sam odgaja četvorke nakon što je mama tragično preminula

Zanimljivosti

Otac Carlos Morales sam odgaja četvorke nakon što je njihova mama tragično preminula. Sve je bilo dobro s trudnoćom do oko 7. mjeseca.

Erica Morales nije imala prilike ni imenovati svoje četvorke prije nego je tragično preminula. Ali djeca su ostala sa svojim tatom Carlosom Moralesom koji ih je s Božjom snagom i blagoslovima odgojio.

Kada su se Carlos i Erica upoznali 2006. godine, on nije znao engleski, a ona nije znala španjolski. Unatoč tome, zaljubili su se, a 2007. su se i vjenčali.

Htjeli su proširiti svoju obitelj, ali tu su bile komplikacije. Nakon spontanog pobačaja, Erica je uspjela zatrudnjeti preko umjetne oplodnje.

„Bili smo presretni što ćemo napokon dobiti bebu“, rekao je Carlos. Ali nije se radilo o jednoj, nego o 4 bebe.

Sve je bilo dobro s trudnoćom do oko 7. mjeseca. Erica je otišla u bolnicu zbog komplikacija i morala je hitno poroditi četvorke preko carskog reza.

Nakon poroda, odabrali su 3 imena za djecu: Carlos za dečka, Tracey i Paisley za dvije curice. Nisu znali koje ime dati 3. curici. „Odlučit ćemo nakon poroda“, Carlos je rekao svojoj ženi.

Sve 4 bebe su se rodile bez komplikacija, ali tada su se stvari okrenule na gore.

Erica se budila iz anestezije kada su instrumenti počeli pištati. Erica je pretrpjela hipovolemički šok i izgubila je puno krvi. Jedan sat kasnije, prije nego je i dobila priliku držati svoju djecu, Erica je preminula. „Nije uspjela vidjeti ni slike naše djece, ili ih držati u rukama prije nego je umrla“, rekao je Carlos.

Iako mu je supruga tragično preminula, Carlos je imao 4 razloga da se bori dalje.

Nakon što je Erica preminula, Carlos je shvatio da su imenovali samo 3 od 4 djece. Odlučio je 3. djevojčicu imenovati „Erica“, po preminuloj majci.

Iza Carlosa su stali svi bližnji. Njegova mama Sondra se uselila i pomagala s djecom. Jedan je Ericin prijatelj postavio web stranicu za donacije na kojoj je uskoro skupljeno skoro 500 000 dolara za Carlosa i djecu.

Kada je Carlosova priča došla do ušiju poznatog voditelja Stevea Harveya, on je tati Carlosu donirao neke darove, uključujući i štednju od 10 000 za školovanje svakog djeteta.

Novac koji je došao samo je pokazao koliku podršku primaju otac i djeca.

Iako je zaposlen odgajanjem 4 djece, Carlos snage pronalazi u sjećanju na suprugu.

„Godinama smo planirali u ovome uživati. Sjajan sam otac zbog nje. Ne smijem iznevjeriti Ericu“, rekao je Carlos.

novizivot.net