Zakazao Sastanak Sa Lepom Sarom, Pa Doživeo ŠOK: Kada Mu Je Otvorila Vrata, ZANEMEO Je

Zanimljivosti

Zakazao Sastanak Sa Lepom Sarom, Pa Doživeo ŠOK: Kada Mu Je Otvorila Vrata, ZANEMEO Je

Pol Džons je bio toliko optimističan kada je dogovorio sastanak na Tinderu da se čak vozio pola sata do ženine kuće, ali kada je stigao tamo, dočekalo ga je veliko iznenađenje.

Pol, iz Velsa, ispričao je priču o svom iskustvu sa izlaskom.

– Otišao sam do njene kuće i pokucao na vrata. Njena mama je otvorila vrata i rekao sam: „Oh, zdravo, ovde sam da vidim Saru i ona je odgovorila: “Da, da, da, uđi, uđi. Razgovarala je sa mnom oko 10 minuta, a ja sam je pitao: ‘Oh, da li Sara silazi?’, a ona je rekla: “Ja sam Sara” Šta? Reci to ponovo? Upravo me je prevarila stara osoba!” Pol je objasnio da joj to nije rekao, ali joj je rekao da ne izgleda baš kao njena slika na Tinderu, a ona je dala slede’e objašnejnje: “Da, snimljena je pre 25 godina.” „Pre 25 godina“, pomislio je, a onda je ona imala hrabrosti da kaže: „Malo si zakasnio, zar ne .”

Pol je odgovorio da smatra da je zakasnio 30 godina.

Nakon kratkog razgovora, par je izašao, a Sara je predložila bingo.

– Mislio sam da ako odemo na Castle Bingo, možemo da osvojimo puno novca, pa bi se isplatilo, rekao je Pol. “Tako smo otišli smo u društveni klub u blizini njezine kuće i maksimalni dobitak bio je 20 funti.

Sedeo je sa njenim prijateljicama i osećao se poput deteta, nakon binaga ju je odvezao kući.

Ona ga je pozvala na kafu, a on je pomislio: “Znaš šta, ljubavi, ne želim da pijem kafu večeras’”, rekao je on, na šta je ona odgovorila: “Ne mislim baš na kafu!” Pol je rekao da zna šta ona implicira, što je navelo Saru da pita da li ih više vidi kao prijatelje. „Vidim te više kao… svekrvu, ljubavi. Tako ja tebe vidim, ne osobu sa kojom izlazim, već majku osobe sa kojom izlazim“, pomislio je i rekao: „Očigledno nisam to rekao, rekao sam „Da, prijatelji, ok“ .”

Kada je stigao kući, Pol je još jednom pogledao Sarin profil na Tinderu. Voleo bih da sam to pažljivije pogledao jer je ona stajala ispred Vulvortsa, koji je zatvoren. Zašto to nisam shvatio. Ipak, svi su bili oduševljeni njegovom odlukom da ispoštuje Saru i provede vreme sa njom.

(objektiv.rs)