BUKTI RAT U BELOJ KUĆI! Maja žestoko potkačila Aleks, Nikolićeva joj uzvratila, a onda Car odbrusio: Prodala bi dečka za 2 minuta!

Showbizz

U emisiji “Pitanja gledalaca” došlo je do rata između Maje Marinković i Filipa Cara, kad je ona više puta potkačila Aleksandru Nikolić, koju je Filip branio. Aleks je dobila reč od voditeljke Ivane Šopić.

– Da li ti nedostaje Bilal i da li ćeš uspeti da mu ostaneš verna – glasilo je naredno pitanje.

– Naravno da mi nedostaje i naravno da ću mu biti verna. Ja nisam izdajica i prodana duša. Nije mi cilj da bilo šta uradim, ali tek sada vidim koliko on meni fali. Ja sam sinoć plakala, nisam mogla da zaspim bez njega – dodala je Maja.

– Čudno mi je da je Bilal sinoć otišao, a ona ovako pati. Da, mislim da je folirant – rekao je Mića.

– Razumem ja da Mića hoće od mene da napravi najgoru. Bilo mi je zanimljivo, ja volim Mikicu, to jutro smo napravili cirkus, ali to ne znači da ne želim da budem pored svog dečka – skočila je Maja.

– Ja sam gledala žurku, Bilal je došao, ti si bila pored njega, ali si jedva čekala da se vratiš na žurku. Uplašila si se, rekla si da ne možeš pored njega 24 sata. Majo, ti izađeš iz sobe i sediš ovde sa Carem, Bilal posumnja, ti se odmah svađaš sa njim. Niste hteli da mu kažete što ste se smejale, ti i Slađa, pravile ste ga na budalu. Ne verujem da Maja voli Bilala – rekla je Marija.

– Jaa svog dečka ovde nisam prevarila, kao neke ovde i neću – rekla je Maja.

– Glupo je da aludira na Aleksandru, aludira konstantno. Ne znam čemu ova potreba za time. Za mene je ona svog momka prevarila hiljadu puta. Pričala je ovde šta je pričala, govorila je Miljani Kulić da joj nije dobro zbog mene i ostalo, to je za mene prevara. Ja je molim da ona ne spominje nju (Aleks), kao što ja poštujem njenu molbu da ne spominjem Bilala. Ti bi prodala svog dečka za dva minuta da sam ja hteo – skočio je Car u odbranu Aleksandri.

– Maja stalno priča da nije izdajica, da nikoga nije prevarila. Stalno me komentariše, a ja sam par puta bila na njenoj strani. Da, ona gleda Filipa, ona bi bila sa Filipom. Da Filip želi, bilo bi tako – rekla je Aleks.

– Ona sad hoće da se opere jer je prodala svog dečka. Dejane, žao mi je, ti si neko ko zaslužuje mnogo više. Vuk dlaku menja, ćud nikako, da ne kažem nikako – odgovorila je Maja.

– Znači sad je gora Aleks od Dejana, koji se posr*o u usta njoj i njenom ocu, a bile su tužbe – skočio je Filip Car.

– Ja to ne znam, nisam iz spoljnog sveta. A ovo je Aleksandra – dodala je Marinkovićeva.

– A gde ćeš veće prevare nego kad kažeš da voliš svog dečka, a onad se okreneš i smeješ se. Mene lovi u prolazu, hvata me za ruku. Ne možeš da budeš sa mnom. Ona Aleksandri ne bi rekla reč da nije u pitanju neki drugi momak – poručio je Car.

– Rekla bih. Dosta da Maja bude najgora. Hajde, karte na sto! – rekla je Maja.

– Ma ti si pre dva dana rekla da te guši veza, sve otkad sam ja ušao – rekao je Filip.

– Imala sam s*ks dva puta otkad je on ušao! – istakla je Marinkovićeva.

– Maja je stalno dozivala Cara u vezi sa Bilalom. To nije inat. Svi dobro znamo. Miki je objasnio jednu situaciju. Svađaju se Maja i Car, dolazi Bilal, svađa se sa Majom, ona se okreće ka Caru. Ponižava svog dečka – rekla je Aleks.

– A ti si prodala svog dečka, dečka koji te je branio! Vuk dlaku menja, ćud nikako – odbrusila je Maja.

– Idi veži konja za ranč – odbrusio je Car.

– Ljubomorni su na mene – rekla je Marinkovićeva i prošetala kombinaciju po stolu.

kurir.rs