MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA – kod Marije Kulić pronađen MOBILNI TELEFON! Ivan Marinković je ODAO produkciji

Showbizz

Marija Kulić je ušla pod posebnim uslovima u šestu sezonu najgledanijeg rijalitija. Ona boravi u posebnom apartmanu sa malim Željkom i dobila je nekoliko privilegija u odnosu na druge zadrugare, a ta prava su joj garantovana ugovorom, ali i poštovanjem koje je stekla kod čelnika zbog svog dobrog ponašanja i saradnje sa televizijom Pink.

Ipak, jedan detalj je posebno zaintrigirao gledaoce.

Marija i dalje pokušava da zblliži Ivana Marinkovića sa unukom. Gledaoci različito komentarišu tu njenu želju. Dok jedni smatraju da je Nišlijka zaista želi da njen vaspitani unuk dobije oca, drugi u tome vide Marijinu težnju za manipulacijom svog nesuđenog zeta.

Marinković različito reaguje na surete sa Željkom, a poslednjih dana se i ne pojavljuje na dogovorenim terminima kada može da susretne svog sina.

Marija je ovog puta želela da sazna zašto Marinković nije posetio sina, a onda je odala jedan detalj koji su mogli da čuju svi gledaoci koji su njihov razgoor pratili uživo.

Zašto danas nisi došao da vidiš dete? – pitala je Marija.

– Zaspao sam – branio se neubedljivo bivši muž Goce Tržan.

– Zašto nisi navio telefon? – pitala je Nišlijka, zaboravljajući da su mobilni telefoni zabranjeni u Zadruzi i da njihovo unošenje može da dovede do diskvalifikacije.

– Šta ti je Marija? Ovo je sat nije telefon – rekao je Ivan zbunjeno.

Marija se nasmejala. Fanovi na društvenim mrežeama su već razvili teoriju po kojoj Marija ima mobilni telefon u apartmanu. jedino se još uvek ne zna da li je to bio dogovor sa produkcijom ili je Nišlijka savremenu zabranjenu spravu unela tajno i na sopstveni rizik.

Sada se svi pitaju da li je to deo dogovora ili će Marija Kulić da bude diskvalifikovana.

srbijadanas.com