NAKON POMIRENJA, STIGLE IZNENAĐUJUĆE VIJESTI: Peca i Aleksandra slave, stižu čestitke, kad MAJA OVO ČUJE…

Showbizz

Starleta Aleksandra Subotić je oprostila biznismenu to što ju je tri mjeseca varao sa najboljom drugaricom Majom Marinković (25).

Subotićeva je iznenadila javnost kad je na Instagramu objavila fotografiju s preljubnikom, s kojim ima sina Jovana i napisala: “Moje sve.”

– Kod njih trenutno cvjeta ljubav jer planiraju svadbu. Aleksandra je sa Pecom živjela u vanbračnoj zajednici, ali ga je nazivala mužem, a on nju ženom. Nekoliko puta mu je predlagala da se vjenčaju, ali je on to na sve načine izbjegavao. Zato je sada jedan od uslova da mu oprosti švaleraciju sa Majom bio da se oženi njome i organizuje svadbu – otkriva za Informer izvor blizak paru.

Prema njegovim riječima, njihovi prijatelji su iznenađeni lokacijom koju su izabrali za slavlje!

– Svadba će biti na Raspopovićevom imanju u Novom Sadu, na kom je izgradio luksuznu vikendicu s bazenom. Marinkovićeva je prekjuče objavila fotku iz te kuće kako bi provocirala Aleksandru, a ova je uzvratila tako što je rekla Peci: “E baš ćeš tamo da se oženiš mnome, pa nek Maja crkne!” – priča sagovornik i dodaje:

– Angažovali su organizatora vjenčanja i već prave spisak gostiju. Aleksandra se do sada nikada nije udavala, pa želi da sve pršti od luksuza.

– Nisam očekivala da će Aleksandra toliko da se sroza i da mu oprosti izdaju! Jadnica, postala je prihvatilište za izgubljene slučajeve! Oboje su smeće, vjerovatno su se našli pored neke deponije. Kao mala sam pokvarene i izgustirane lutke davala jadnoj djeci iz komšiluka… Eto, tako sam i iskorišćenog Pecu vratila kući!

(Informer.rs)