Beba je rođena s neobičnim znakom na licu

Zanimljivosti

Beba je rođena s neobičnim znakom ljubavi na licu zbog kojeg svi žele fotografiju s njom.

Kada je Cinar Engin rođen, sestre u rađaonici su povikale: „Nevjerojatno. On je beba ljubavi“.

Kada su ga očistile primijetile su pjegu u obliku srca na njegovom licu i dale mu taj simpatični nadimak. Dječak sada ima 4 godine, a njegovi roditelji Murat i Ceyda Engin ga jako vole.

Dječak je bio takva zvijezda u rađaonici da su se svi htjeli uslikati s njim. Ponosni roditelji su rekli da njihov dječak ima mnogo fanova koji se žele fotografirati s njim.

Cinarov je otac objasnio: „Volimo njega i njegovu pjegicu. Nakon što su sestre očistile njegovu glavu ja sam prvi vidio taj znak. Bio sam iznenađen. Kada sam se približio vidio sam da je riječ o pjegi u obliku srca. Bilo mi je teško ne zaplakati.“

„Jedna ga je medicinska sestra nazvala bebom ljubavi. Tada je došlo još nekoliko sestara koje su se odmah htjele uslikati s njim. Kada je njegova majka vidjela taj znak, počela je plakati. Bio je to zaista dar od Boga. Nitko od nas nije imao nikakvih negativnih osjećaja. Vjerujemo da je takav rođen s razlogom“, dodao je.

Cinar topi srca svima koji ga upoznaju. „Kada se šetamo, svi mu se ljudi smješkaju i odmah ga zavole“, rekao je njegov otac.

Dodao je: „Svim je našim prijateljima zanimljiv taj njegov znak jer je u obliku srca. Zovu ga bebom ljubavi. Kada odemo do bolnice na redovnu kontrolu već ga svi poznaju te ga zovu ‘dječak-srce’. Već ima jako mnogo fanova.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Çınar Engin (@lovebaby.cinar)

Danas ovaj maleni šarmer ima četiri godine, a njegov znak i dalje sve iznenađuje. Njegove ludorije odrastanja možete pratiti na Instagramu koji vode njegovi roditelji.

novizivot.net