SUZANA JOVANOVIĆ JEDVA SE IZBORILA ZA STARATELJSTVO NAD SINOM: A Evo Koja Žena Joj Je Baš Pomogla Da Joj Prvi Muž Ne Oduzme Dete!

Showbizz

SUZANA JOVANOVIĆ JEDVA SE IZBORILA ZA STARATELJSTVO NAD SINOM: A evo koja žena joj je baš pomogla da joj prvi muž ne oduzme dete!

Saša Popović i pevačica Suzana Jovanović iz dugogodišnje ljubavi imaju ćerku Aleksandru. Iako Suzana ima sina sa muškarcem sa kojim je bila u braku pre Saše, Popović ga smatra ravnopravnim članom porodice i svojim sinom, ali njegov biološki otac ipak je pevačici pravio probleme.

Pevačica i Popović venčali su se 1998. godine, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Aleksandru. Međutim, Saša nikada nije krio koliko voli Danijela, Suzaninog sina iz prvog braka.

– Volim ga kao da je moj najrođeniji, žao mi je što mu ja nisam pravi otac – više puta je ponovio Saša Popović, kome Danijel uzvraća ljubavlju i poštovanjem.

Suzana je o prvom suprugu, za koga se udala sa nepunih 18 godina i razvela posle sedam meseci braka, govorila svega nekoliko puta za sve ove godine, a može se reći da ga se nerado seća.

– Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sve što zna o životu naučio je od njega. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici ističe da je Danijel više nego njegov sin – izjavila je jednom prilikom pevačica, prenosi “Hello” koja je, kako bi se u potpunosti posvetila mužu i deci, svesno odlučila da karijeru stavi u drugi plan.

Međutim, razvod Suzane Jovanović od prvog supruga nije bio lak, jer je on na sve načine pokušavao da joj oduzme sina.

– Ja sam bila jedna od najboljih drugarica direktora Centra za socijalni rad u Smederavu, gde se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želeo je da joj uzme dete i socijalni radnici su rekli da je bolje da ga on čuva pošto je Suzana pevačica, ali ja sam se zauzela i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodeljen Suzani, drug mi je rekao da je to mojom zaslugom – otkrila je nedavno tekstopisac Ljiljana Jevremović. Kurir.rs/Blic