POKAZAO JE NJIHOVO PRAVO LICE! Mića osramotio Taru, pa ponovo posvađao Irmu i Dalilu! One nastavile da iznose JEZIVE DETALJE jedna o drugoj! (VIDEO)

Showbizz

U toku je podela budžeta Lepog Miće, a on je surovo iskreno komentarisao zadrugare:

Aleks dobija od mene srednji budžet. Ja sa tobom nikada nisam imao problem, ali ne radiš ispravne stvari. Opet si dala Matoroj lažnu nadu, ponovo si ušla u priču sa njom, opet radiš pogrešne stvari. Odluči šta si, kaži šta si. Ti si ovde neprimetna, nigde te nema, ti ne postojiš ovde bez Matore. Neke stvari treba da definišeš, daješ sebi etiketu lažova i prevaranta – govorio je Mića.

Tara Simov je devojka sa kojom ja uvek imam ozbiljne probleme. Ona je drčna, bezobrazna, razmaženo derište. Ona je neko ko je veran voljenoj osobi i prijatelju. Ponaša se kao ozbijan kriminalac, željna slave i popularnosti, ne bira sredstva, želi da bude neka zvezda, mislim da će ova osoba to i uspeti, blizu je toga, ali gubi integritet osobe koja ima svoj stav. Ona zna da će dobiti mali budžet – rekao je Mića.

Dalje, Irma… Ona je skrenula pažnju svojim bezobrazlukom. Neko ko je rekao najpokvarenije reči za svoju drugaricu, Dalilu – počeo je Mića.
Mićo, ona je prva počela, ja nikad nisam rekla da sam, na primer, bila bliska sa njenom majkom. Ja pričam otvoreno, ja uvek imam argumente – ubacila se Irma.
Evo, sad sam te navukao, sad si priznala da je istina ono što si rekla o Dalili – zaključio je Mića.

Hajde, Irma, reci šta imaš – poručila joj je Dalila.
Da li si ti prva rekla za mog oca to i to? Ona je rekla svašta za mog oca i onda sam u tom momentu iznela ono za njenu majku. Tvoja majka je zdrava, a moj otac je invalid – pitala ju je Irma.
E, nemoj da mi se obraćaš! – pobesnela je Dalila.

Ne želim da vređam Irmu… ti si neko ko se šminka svaki dan, a još je nisam video da se umila, to je jako ružno – dodao je Mića.
U video – prilogu pogledajte detaljnije.

https://youtu.be/ehlMzUgUYQI

pink.rs