BILA JE STRAH I TREPET – OVO JE ŽENA KOJA JE RODILA CECU: Zove se Mira i bila je seoska učiteljica – TEK DA VIDITE KOLIKO LIČE (FOTO)

Showbizz

BILA JE STRAH I TREPET – OVO JE ŽENA KOJA JE RODILA CECU: Zove se Mira i bila je seoska učiteljica – TEK DA VIDITE KOLIKO LIČE (FOTO)

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, rođena Veličković često je isticala da su je roditelji – majka Mira i otac Slobodan oduvijek podržavali i bili joj veliki oslonac u životu.

Međutim, oni su najčešće izmješteni iz fokusa javnosti, po sopstvenoj želji. Zato je mnogima nepoznato kako Cecina majka izgleda, kao i kako se može opisati njen život.

Mira je bila seoska učiteljica, dok je Slobodan obavljao posao mašinbravara i trgovca. Danas nisu samo ponosni roditelji, već i ponosni baka i deka, ali i prababa i pradeda malom Željku. Prilikom venčanja Veljka i Bogdane Ražnatović mogli smo ih videti u javnosti, što čine veoma retko, a tom prilikom starali su se da na svadbi budu ispoštovani svi srpski običaji.

– Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: “Jao, rodila se pevačica!” Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico – prisjećala se Ceca, koja je sedamnaest meseci po sopstvenom rođenju dobila sestru Lidiju. Iako je uživala svu ljubav svoje majke, nije krila da je odrasla pod veoma strogim načelima koje je Mira primenjivala.

Foto:Printscreen Instagram

– Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za djevojke, a šta je za dečake. Sjećam se, jleto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovdje. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće” – evocirala je jednom uspomene Ceca.

Inače, Ceca je jednom prilikom otkrila šta su joj roditelji najviše zamjerali.

– Željela sam da studiram psihologiju. Bila sam i na odličnom putu jer sam bila odličan đak i nikada nisam imala problem sa školom. Vjerovali ili ne, sav moj uspjeh i ogromna karijera nikada nije bila dovoljna mojim roditeljima. Nikada mi nisu mogli oprostiti zašto nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet”, otkrila je ona.novi.ba