“MAJI MOGU SAMO DA ODSEČEM GLAVU” Takiju Skočio Šećer Kada Je Čuo Da Mu Je Ćerka Možda TRUDNA, Ne Želi Da Postane DEDA – POBESNEO!

Showbizz

“MAJI MOGU SAMO DA ODSEČEM GLAVU” Takiju skočio šećer kada je čuo da mu je ćerka možda TRUDNA, ne želi da postane DEDA – POBESNEO!

Taki Marinković, otac učesnice “Zadruge” Maje Marinković, danima je u agoniji zbog svega što mu ćerka priređuje u rijalitiju, a ponovo se iznervirao kada smo mu javili da ona sa svojim izabranikom Bilalom Brajlovićem radi na tome da dobiju potomstvo.

Maja i Bilal su nekoliko puta imali nezaštićene seksualne odnose, o čemu su transparentno govorili, a budući da i sami sumnjaju da stiže prinova, već smišljaju imena za decu.

– Maji mogu samo da odsečem glavu, neće joj biti dobro kada budem ušao tamo za Novu godinu! Znate li vi koliki je meni šećer, ja “Zadrugu” više ne mogu ni da gledam zbog svega što mi ona priređuje, ne mogu da se nerviram – rekao nam je Taki, a dodatno se iznervirao kada su ga pitali da li ga raduje mogućnost da postane deda.

– Bože sačuvaj! Ja deda neću biti, ja sam momak! Eventualno tata mogu da budem, još neko dete da napravim, deda ne – odbrusio je Marinković.

Kurir.rs/Pink.rs