Sa 45 Godina Ostala U Drugom Stanju, Ali Nakon Što Je Saopštila Mužu I Djeci Svijet Joj Se Srušio. Ovako Nešto Nije Očekivala. Evo Šta Se Dogodilo (FOTO)

Zanimljivosti

Sa 45 godina ostala u drugom stanju, ali nakon što je saopštila mužu i djeci svijet joj se srušio. Ovako nešto nije očekivala. Evo šta se dogodilo (FOTO

Kazahstanka po imenu Žanar nedavno je saznala da je trudna u 45. godini, što je bila iznenađujuća vest kako za nju, tako i za celu porodicu, imajući u vidu da već ima odraslu decu koja studiraju. I dok je ona bila srećna što u utrobi nosi još jedan život, njena porodica je protiv toga, a muž joj je ljutito rekao da mu je “dosadilo” i da ne želi ponovo da odgaja bebu, piše Nur.kz.

Žanar se udala sa 19 godina, a njen muž je tri godine stariji. Rano stupanje u brak nije ih sprečilo da završe studije, a imaju i dvoje dece, od koje stariji sin ima 24 godine.

– Suprug i ja smo prošli puno toga. Na početku porodičnog života unajmili smo stan, morali smo da kombinujemo učenje sa odgajanjem dece. Sećam se kako smo čak i štedeli na hrani. Bilo je i perioda kada smo želeli da se razvedemo. Moj muž je sebi našao ljubavnicu, jedva smo spasili brak. Sada se situacija popravila. Suprug ima dobar posao, a ja sam glavni računovođa u privatnoj kompaniji – kaže Žanar.

Ona je nedavno počela da se oseća loše i bila je izuzetno slaba. Pomislila je da je umorna od posla, ali je svakako posetila lekara, gde ju je sačekalo iznenađenje.

– Ispostavilo se da sam trudna. Iskreno, ova vest me je šokirala. Kada sam došla sebi, bila sam presrećna i već sam počela da smišljam muška ili ženska imena za bebu – navela je ona.

Tog dana požurila je kući kako bi srećne vesti prenela suprugu. Međutim, umesto radosti, sačekao ju je hladan tuš.

Suprug je bio besan i urlao je na nju da bi trebalo da abortira, a u tome su ga podržala i deca.

– Moj muž je rekao da ne želi još jedno dete i da neće da se brine o njemu. Takođe je pominjao komplikacije i neprijatnosti sa kojima bismo se navodno suočavali kada bih rodila. Deca su stala na njegovu stranu, a njihov stav posebno me j uvredio. Sin je rekao da treba da razmišljamo o unucima, a ne o još jednoj bebi, jer će se i on krajem godine venčati. Svi su se okrenuli protiv mene i deteta koje nosim – žalila se Žanar.

Uprkos svemu, odlučila je da rodi dete, a zbog te odluke, odnos sa mužem se znatno pokvario, dok su i deca “zahladnela” sa njom. Žanarina trudnoća za sada ide u dobrom smeru. Lekari su je upozoravali na moguće rizike, ali se ona ipak ne plaši toga.

(objektiv.rs)