9 godina nisu mogli dobiti bebu, a onda je čudesna gesta sve promijenila

Zanimljivosti

Josh i Alicia Dougherty iz SAD-a punih 9 godina nisu mogli dobiti bebu. Trudili su se zasnovati obitelj, iako su im svi liječnici kod kojih su bili govorili da ne postoji nikakva šansa da će se dogoditi trudnoća.

Alicia je u tih devet godina imala, vjerovali ili ne čak 11 spontanih pobačaja, nakon čega je i sama počela dizati ruke od svega.

Ipak, 2010. godine donijeli su sudbonosnu odluku – odlučili su posvojiti malenog Alexa, prenosi People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dougherty Dozen (@doughertydozen)

Bilo je tako nevjerojatno napokon imati dijete u kući. Utrčao je u sobu i vikao ‘mama’, ‘tata’. Bili smo presretni. U cijelom tom ludilu, toj radosti šest dana kasnije napravili smo dijete! Nismo ni očekivali da ću ponovo zatrudnjeti. Mjesec i pol dana kasnije, dobili smo informaciju, nakon koje je došao strah. Ipak sam 11. puta pobacila. Ipak, život nas je iznenadio, preciznije nagradio zbog posvajanja Alexa. Sigurna sam u to. Osam mjeseci kasnije, rodila nam se Zoey – kaže Alicia.

Par se tu nije zaustavio. Nešto kasnije usvojili su i Jamesa. Bog ih je nakon toga ponovno nagradio!

– Ne kaže se uzalud da Bog sve vidi. Nakon posvajanja Jamesa, ponovno sam zatrudnjela i dobili smo Dash. Do danas smo posvojili još četiri djeteta, ali smo i dobili još dvoje, pa nas je ukupno 12 u kući – kaže radosno Alicia kojoj je najveći san u životu prije bio da ima veliku obitelj.

Dok Josh ne zna kako da spoji rad na poslu s brigom o tolikoj djeci, Alicia se topi od sreće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dougherty Dozen (@doughertydozen)

Živim u ludoj i kaotičnoj kući, ali sad sam se već navikla na to i ne bih to nikad mijenjala. Nakon godina razmišljanja da nikada neću imati dijete, volim otvoriti svoje srce i imati što je moguće više djece – rekla je ova sretna majka, uvjerena da će posvojiti još djece.

novizivot.net