Bosanac Admir Tvrdi: Splitski Ćevapi Su Bolji Od Sarajevskih (VIDEO)

Zanimljivosti

Bosanac Admir tvrdi: Splitski ćevapi su bolji od sarajevskih (VIDEO)

Bosanac Admir Jahić poznatiji kao Shera, odlučio je testirati splitske ćevape i uporediti ih sa sarajevskim odnosno travničkim Video klip Admira Jahića iz Travnika postao je viralan na društvenoj mreži TikTok. On je sa svojim društvom posjetio novootvoreni restoran u Splitu te testirao kakve ćevape prave Splićani.

– Danas smo se zaputili u Split probat ćevape za koje kažu da su najbolji na svijetu. Pa čak i bolje od onih u Sarajevu, izjavila je na početku video klipa influencerica Petra Čolak, piše portal Crna-Hronika.

Travničanin Admir Jahić poznatiji kao Shera, odlučio je testirati splitske ćevape i uporediti ih sa sarajevskim odnosno travničkim.

– Iskreno mišljenje čovjeka koji je iz Travnika a živi u Sarajevu i probao je skoro sve ćevape u ta dva grada, piše u opisu Admirovog video klipa.

– Sviđa mi se što je natopljena pitica i ovo je više pitica nego somun. Tako da je bliže Travniku nego Sarajevu. Ja lično više volim reš-pečene ćevape i dobro poljevene s lukom. Ali mislim da oni ne prave reš-pečene. Vidi iskreno bolji nego u Sarajevu. Sekundu bolji ali od travničkih nisu. Nisu definitivno, navodi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Admir Jahić Shera (@admirshera)

titox.net