‘SRAMOTO ZA MUŠKI ROD!’ Teške optužbe Ane Nikolić na račun bivšeg muža Raste: Ti si sitan narko-trafikant i veliki NARKO-KONZUMENT!

Showbizz

Stefan Đurić Rasta osvrnuo se danas na nedavne prozivke svoje bivše supruge, pop zvezde Ane Nikolić, rekavši da ne zna da li je Ana bila u alkoholisanom stanju kada ga je porzvala na Instagramu. Ana mu je odgovorila u svom stilu u razgovoru za naš portal, a potom šokirala novom objavom na Instagramu.

Ana je slikala sa Pink.rs portala Rastinu izjavu, a potom uputila odgovor.

Nisam ni pročitala, a nema ni potrebe… “Iz roditeljske ljubavi” nekada nažalost rode se i “nesoji”, nisam ja majke mi… Nije Tara, tate mi.. Biće ipak da si niko. Ti, sramota za muški rod. Pu, bre – napisala je Ana i dodala:

Veliki pozdrav za čuvare iz CZ-a jer mogli su, ali nisu me svlačili golu u poseti ovom sitnom narko-trafikantu i nažalost velikom narko-konzumentu. I da ne zaboravim policajke, koje nisu znale kako tačno da me zavedu. Jednostavno ne postoji opcija “bivša žena”. E, ja sam ta. Glupa gluperda. Evo sama se prijavljujem za nagradu “najveći idiot” – žestoko je poručila Ana.

pink.rs