Shakira i Pique dogovarali su se 12 sati oko skrbništva. Evo gdje će s majkom odseliti djeca

Zanimljivosti

Shakira i Pique su se četiri puta nalazili na sastancima i nisu se uspjeli dogovoriti. U ponedjeljak je održan peti sastanak koji je trajao 12 sati, ali je konačno postignut dogovor

Shakira (45) i Gerard Pique (35) prekinuli su u lipnju ove godine nakon 12 godina veze i od onda pokušavaju postići dogovor oko skrbništva nad djecom. Do sada su imali privremeni dogovor kojeg su se pridržavali, a čini se da su se nakon nekoliko neuspješnih sastanaka konačno uspjeli dogovoriti.

Pique je želio da djeca ostanu živjeti u Barceloni, dok ih je Shakira željela odvesti u Miami pa su nastojali pronaći kompromis. Prema privremenom dogovoru koji su kolumbijska pjevačica i španjolski nogometaš postigli tijekom ljeta njihovi sinovi su pola mjeseca provodila s majkom, a drugu polovicu s ocem.

Shakira i Pique su se četiri puta nalazili na sastancima i nisu se uspjeli dogovoriti. U ponedjeljak je održan peti sastanak koji je trajao maratonskih 12 sati, ali je konačno postignut dogovor.

Pique, koji se nedavno povukao iz svijeta nogometa, shvaća Shakirinu želju da se preseli u grad u kojemu je prije živjela i gdje se nalazi velik dio njezine obitelji. Prema dogovoru, Milan i Sasha će od početka 2023. godine živjeti sa Shakirom u Miamiju. Prethodno će Božić provesti u Barceloni s ocem, a Pique će ih na Floridi moći posjećivati kad god poželi.

Ovoga Božića roditelji će izmjenjivati skrbništvo po principu 50% prema kalendaru regionalne katalonske vlade, a u nadolazećim godinama to će činiti prema školskom kalendaru djece – priopćeno je.

– Želimo objaviti da smo potpisali dogovor koji garantira dobrobit naše djece te će biti ratificiran na sudu. Naš jedini cilj je pružiti djeci maksimalnu sigurnost i molimo da se poštuje naša privatnost. Cijenimo interes koji je pokazan i nadamo se da će naša djeca moći nastaviti svoje živote s potrebnom privatnošću u mirnom i sigurnom okruženju – stoji u priopćenju Piquea i Shakire.

Podsjećamo, ubrzo nakon vijesti o prekidu Piquea i Shakire, nogometaš je uočen s Clarom Chiaom, svojom novom djevojkom, zaposlenicom njegove producentske kuće. Iako nije javno potvrdio vezu, njih dvoje su više puta viđeni zajedno.

Shakira je nedavno progovorila o razlazu s Piqueom i taj trenutak nazvala jednim od najmračnijih u svom životu.

– Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to i zato što sam javna osoba te naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Teško je, ne samo meni nego i mojoj djeci. Nevjerojatno teško – rekla je pjevačica za časopis Elle

24sata