IMAM SVEKRVU DEMONA KOJA JE ŽELELA DA MI UNIŠTI VENČANJE: Mladoženjin brat sprečio katastrofu na ceremoniji!

Zanimljivosti

IMAM SVEKRVU DEMONA KOJA JE ŽELELA DA MI UNIŠTI VENČANJE: Mladoženjin brat sprečio katastrofu na ceremoniji!

Brat od mladoženje je celu situaciju podelio na društvenoj mreži Reditu, a korisnici su ostali zaprepašćeni! Naime, on je naglasio da se njihova majka stalno mešala oko venčanja, ali da nije nikako očekivao od nje da će se pojaviti u raskošnoj beloj haljini, koja je nadmašila mladinu venčanici! Ali, to je bio samo početak!

– Prošlog meseca moj brat se oženio sa ženom s kojom je proveo proteklih sedam godina. Moja snajka je divna žena i više sam nego srećan zbog njih dvoje. No naša majka, otrovni demon kakav je, odlučila je da se jedan od najvažnijih dana u životu njenog najstarijeg deteta mora vrteti oko nje i biti na neki način posvećen njoj. Pojavila se u neverovatno raskošnoj beloj haljini. Njena haljina bila je mnogo sličnija venčanici nego haljina mlade – objašnjava brat.

Moj brat i snaja nisu mogli da poveruju kada su je ugledali, dok su šetali ka oltaru. A samo par dana pre toga su se posvađali oko same organizacije venčanja.

– Moj brat nije ni znao hoće li se pojaviti posle njenog prethodnog ispada, ali nije znao šta bi, kada ju je ugledao dok je hodao prema oltaru i video je kako sedi u prvom redu. Moja snaja samo što nije zaplakala, kada je videla kako joj je buduća svekrva obučena – kaže mladoženjin brat.

Ističe da kako je svadba odmicala, postajalo je sve gore. Znao je da mora nešto da preduzme, a da pritom ne izazove novu scenu.

– Na ručku posle toga stvari su se samo pogoršale i znao sam da će moja majka upropastiti ovaj dan. Stoga sam odlučio da “popijem metak” za ekipu. Za ručkom su nam poslužene čaše crnog vina, a ja sam tražio da moja bude ispunjena do vrha. Otišao sam do mesta gde je sedela moja majka i “sapleo se” zalivši njenu savršenu belu haljinu.

Opisuje da je kleknuo, koliko joj se izvinjavao, ali da se sve to isplatilo!

– Skoro sam kleknuo koliko se sam se izvinjavao, a ona je propustila ručak i veći deo prve polovine prijema vozeći se kući, kako bi se presvukla u haljinu koju joj je moj brat prvobitno kupio. Na moju sreću, niko nije mario osim moje majke. Deveruša mi je čak odmah posle scene poslala poruku da zaslužujem Oskara.

Nekoliko dana posle venčanja, brat i snaja su mu poklonili flašu vina, rekavši mu da je njegov gest “najbolji venčani dar” koji su mogli da dobiju!

(stil.kurir.rs)