MOŽDA JE I DRUGO VEĆ TU, IMAM IME ZA KANOVOG BRATA! Soraja prvi put otvoreno o majčinstvu, sinu i emotivnom partneru!

Showbizz

Soraja Vučelić pre skoro dva meseca postala je majka, a sada je prvi put javno progovorila o novoj ulozi i istakla da već planira drugo dete.
Iako mnogi misle da Soraji sve oko sina obavljaju dadilje, popularna starleta tvrdi da je ona ta koja se noću budi i koja je u potpunosti posvećena bebi:

– Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da procenim na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan – počela je Soraja koja je sve iznenadila izjavom da već planira drugo dete, pa čak i treće:

– Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako lepa, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drzi ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica – rekla je u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

Kako se spekulisalo, Vučelićkinom emotivnom partneru smeta njeno javno istupanje, a ona je sada to i potvrdila:

– Ugasila sam Instagram jer sam želela da uživam u trudnoći i posvetim se samo tome. Volela bih da zauvek ugasim te mreže, da se ne eksponiram. I stvarno sam uživala. Ne volim kada čitam o sebi. Jedva čekam da beba poraste da uživam sa njim i idemo svuda. Mom partneru smeta moje medijsko pojavljivanje – poručila je ona.

informer.rs