BIVŠA KUĆNA POMOĆNICA SEKE ALEKSIĆ PROGOVORILA: Evo kakav joj je zaista brak sa Veljkom i kako se ponaša prema NAJBLIŽIMA!

Showbizz

Brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića deluje kao prava bajka, a da li su supružnici zaista tako skladan par, za domaće medije otkriva Sekina kućna pomoćnica.

Naime, žena koja je pre nekoliko godina bila zaposlena u Sekinoj vili u Staroj Pazovi za domaće medije otkrila je kakva je Seka zaista, kada je kamere ne snimaju, kao i sve detalje njenog odnosa sa suprugom Veljkom.

– Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe – počinje ona i dodaje:

– Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima – kaže nekadašnja Sekina kućna pomoćnica za “Scandal” prenose mediji i otkriva da je brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića brak za primer.

– Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E, to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila – završava izvor.Kurir.rs/Scandal