Dalić i Čarli potegnuli do Pule i bodrili mlade ‘vatrene’, a tamo su susreli legendarnog pjevača

Showbizz

Hrvatska je puno bolje igrala u prvom poluvremenu u kojem je zabila dva gola, dok su se u drugom dijelu povukli i prepustili loptu Dancima koji su nas kaznili. U konačnici su ipak slavili 2-1

U prvoj utakmici doigravanja za odlazak na Europsko prvenstvo, hrvatska U-21 reprezentacija uspješno je svladala Dansku 2-1 na stadionu Aldo Drosina gdje ih je bodrilo 4225 gledatelja.

Među velikim brojem navijača koji su došli podržati našu reprezentaciju, bili su i hrvatski izbornik Zlatko Dalić te njegov pomoćnik Vedran Ćorluka, koji su u društvu poznatog pjevača Alena Vitasovića u Puli navijali za mlade ‘vatrene’.

Hrvatska je puno bolje igrala u prvom poluvremenu u kojem je zabila dva gola, dok su se u drugom dijelu povukli i prepustili loptu Dancima koji su nas kaznili. Dansku je načeo Vidović u devetoj minuti susreta, da bi vodstvo Hrvatske povećao Beljo u 37. minuti. Jedini gol za goste zabio je Tengstedt u 59. minuti susreta.

Mladi Hrvati imali su velike izglede da izbore Euro bez dodatnih kvalifikacija, no nakon šest pobjeda iz šest utakmica, osvojili su jedan iz tri utakmice i kompromitirali odlazak na europsku smotru, ali unatoč jakom protivniku kojeg im je ždrijeb dodijelo, večeras su uspjeli pobijediti.

24sata