Nikola Rokvić podelio šta ga je zateklo tokom puta: Tiče se i njegovog pokojnog oca, na ovo nije ostao imun

Region

Kako divan gest!

Pevač Nikola Rokvić je 22. aprila krenuo na put dug 1.060 km do ostrva Egina, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom, a sve zarad svoje humanosti.

Fondaciju je osnovao sa suprugom Bojanom Barović, kako bi prikupili sredstva za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečje onkologije, a plan je da se skupi 200.000 evra.

Rokvić je naišao na veliku podršku javnosti i brojnih kolega, a podelio je i pesmu koju mu je hrvatski narodni pevač Duško Kuliš napisao i otpevao.

– Ovo je moja molba prema Bogu, više od toga ja ti pomoći ne mogu, pronađi tajnu u ime svih nas, koji smo grešni i molimo za spas. Nikola, brate, neka te anđeli na putu prate, na putu kojim krenuo si ti, Nikola, brate, seti se svoga tate, na putu kojim krenuo si ti, ostaju samo oni najbolji – stihovi su pesme koju je napisao Duško.

Nikoli se veoma dopao ovaj gest kolege što je i sam istakao na društvenim mrežama.

– Veoma sam ganut… Ljubav nikada ne prestaje!!! Hvala, dragi Duško! Volim Vas! – napisao je Nikola Rokvić u opisu video-snimka na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Podsetimo, Nikola se često oglašava i obaveštava svoje pratioce dokle je stigao, ali i šta mu se zanimljivo desilo u međuvremenu, što je bio slučaj i ovog puta.

Rokvić je na putu naišao na jednog gospodina, te su zajedno otpevali pesmu legendarnog pevača Marinka Rokvića, Nikolinog pokojnog oca, pod nazivom “Skitnica”.

– Uz pesmu je radosnije – napisao je Rokvić uz video koji je postavio na svoj Instagram stori.

Nikolu je ovo obradovalo i dalo mu snagu, jer ga je podsetilo na lepe uspomene, pozdravio se sa meštaninom i nastavio dalje svoju misiju.

(Telegraf.rs)