Nina Badrić pozirala je s torbom od 34 tisuće kuna: ‘Meni se lako obući kada si mogu priuštiti…’

Showbizz

Nina je glamur zamijenila crnim hlačama s bijelim detaljima, prugastom majicom te tamnocrvenom jaknom. Ovo ležerno izdanje upotpunila je čizmama te skupocjenom Yves Saint Laurent torbom

Pjevačicu Ninu Badrić (50) često viđamo u svečanim kombinacijama pa je njezina nova objava na Instagramu mnoge iznenadila.

– Ptuj prihajamo – napisala je Nina u opisu fotografije.

Pjevačica je glamur zamijenila crnim hlačama s bijelim detaljima, prugastom majicom te tamnocrvenom jaknom. Ovo ležerno izdanje upotpunila je čizmama te skupocjenom Yves Saint Laurent torbom od 34 tisuće kuna. Komplimenti na račun njezina izgleda samo su se nizali.

‘Kao vino’, ‘Izgledaš kao djevojčica’, ‘Komentar suvišan’, ‘Wow’, ‘Gospođetina’, pisali su joj pratitelji.

Nina je davne 2014. godine otkrila tko su za nju modne ikone te u koju kategoriju sebe svrstava.

– Kod nas je danas moda, forsiranje modnih komada. Ne volim to kod nas, da svaka žena koja ima više novaca kupi par komada, i ona je modna ikona. Lako se meni u životu obući koja sebi mogu priuštiti neku skupu stvar, ali to za mene nije stil – objasnila je Badrić te dodala da su za nju modne ikone djevojke koje se odjenu za nešto manje novca.

– Za mene su modne ikone djevojke koje se obuku za 300 kuna i koje zaustaviš na ulici i pitaš ih gdje su kupile tu stvar. To su za mene ikone stila, a ne žene bogatih nogometaša, ili žene, pa tu i sebe svrstavam, koje imaju mogućnost da si priušte neke skupe stvari – napisala je Badrić u opisu svoje fotografije na Facebooku.

24sata