VODITELJICA DAJANA PAUNOVIĆ IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Auto uništen

Showbizz

Voditeljka Dajana Paunović čitavu noć provela je na ljekarskim pregledima.

Voditeljka Dajana Paunović imala je saobraćajnu nezgodu sinoć, po povratku iz Štrpca. Udes se desio kod Bubanj potoka, malo poslije naplatne rampe, kada je automobil u kojem je bila zbog obilne kiše sletio s puta preko bankine.

Dajana je odmah prebačena u zdravstvenu ustanovu gde je do jutra bila na pregledima, na kojima je, srećom, ustanovljeno da nema težih i unutrašnjih povreda.

Voditeljka se oglasila nakon saobraćajke, te poručila da se oporavlja od svega što se desilo.

“Najvažnije je da smo svi dobro i da su nam glave na ramenima. Sve se odigralo munjevitom brzinom, auto je uništen. Kod kuće sam i trenutno se oporavljam od svega što se sinoć odigralo”, rekla je Dajana Paunović za “Blic”.

Dajana je, inače, u Štrpcu boravila kako bi u ime svoje Fondacije “Dajana Paunović” donirala tablete i računare učenicima od prvog do četvrtog razreda isturenog odeljenja Osnovne škole “Staja Marković” u Sušiću.

Kako prenosi gorepomenuti medij, u automobilu su pored voditeljke bili i Marko Matić, predsjednik upravnog odbora Fondacije, kao i vozač.

Dajana Paunović se, inače, otkako je osnovala Fondaciju povukla iz javnog života i sa malih ekrana. Kako je nedavno istakla, Fondaciju sa svojim imenom osnovala je na nagovor partnera sa kojim već dugi niz godina uživa u ljubavi, nakon što se razvela od bivšeg muža, voditelja i producenta Žike Jakšića.

“Moj partner je moj oslonac, neko sa kim mogu da podelim sve i u koga imam najviše povjerenja. Guramo zajedno već godinama i uživamo”, rekla je Dajana za “Story”.

Njen sin Dušan, kojeg je dobila u braku sa Žikom, prihvatio je njenog novog partnera i njih dvojica imaju, kaže Dajana, veoma lijep odnos.

“Dušan zna da su mu roditelji rastavljeni još otkad je imao 4 godine. Ljubav djeteta i roditelja je nemerljiva, ali to ne znači da ja ne treba da imam svoj život na način na koji želim, a želim da volim i budem voljena”, istakla je ona tom prilikom.

novi.ba