LAZIĆ I BARBARA SE LJUBILI U LAJVU, A ONDA JE ONA BIRALA IZMEĐU DVE DARKOVE BIVŠE! Pevački par ŠOKIRAO javnost svojim odgovorima!

Showbizz

Darko Lazić i Barbara Bobak otuputovali su u Egipat na odmor, a svojim pratiocima na Instagramu su se javili sinoć u lajvu.

Barbara i Darko sve vreme su čitali poruke, ali Lazićeva devojka je baš želela da izazove pažnju, pa je sama isprovocirala pojedina pitanja. Tako je poručila: “Ajmo neka škakljiva pitanja”.

I dok su čitali pitanja i pozdrave, slušali muziku, naišlo je i ono najintrigantije, na koje je folkerova lepša polovina jedva čekala da odgovori.

– Ana ili Marina? – glasilo je sledeće pitanje, a Barbara je rekla: “Ana, uvek Ana”.

U međuvremenu nizale su se kritike na njihovo ponašanje, s obzirom na to da je Lazić svaki čas u lajvu “naskakao” na Barbaru, pa je u više navrata pao poljubac u usta.

– Imaš dvoje dece, kako se to ponašaš – pisali su mu pratioci, ali su ih i pitali “jesu li nešto uzimali”, “da li će on voziti i dalje i pored zabrane”…

Podsetimo, Lazić i njegova verenica Marina Gagić rastali su se nakon što je u javnosti isplivala njegova afera sa Barbarom. Gagićeva je poručila da Darko ne može da viđa dete kada je sa Bobakovom, dok je nova pevačeva devojka pre toga ispričala da ju je Marinin i Darkov sin Aleksej nazvao “mama”.

Takođe, neposredno pre nego što je otišao sa Barbarom na put, Darko je imao zakazano suđenje sa Gagićevom, na kome se nije pojavio, a u medijima je objavljena informacija da ga je i Sevićeva tužila za alimentaciju koju nije platio i to u iznosu od 950.000 dinara.

Kurir.rs/S.M./24sedam