Otkriveno koliki honorar će Anastasija uzeti za prvi nastup: Od cifre će vam se zavrtjeti!

Showbizz

Otkriveno koliki honorar će Anastasija uzeti za prvi nastup: Od cifre će vam se zavrtjeti!

Pjevačica Anastasija Ražnatović od malena voli muziku, a prije nekoliko godina počela je profesionalno da se bavi pjevanjem. Ipak, dugo joj je trebalo da počne sa nastupima, ali je sada riješila da zapjeva i pred publikom.

Ona je ranije izjavila da sa nastupima neće krenuti dok ne bude imala dovoljno svojih pjesama da pjeva na bini, a sada je očigledno pravi trenutak za to. Kako se navodi, Anastasija će 12. marta nastupiti u Parizu, a kako mediji navode, honorar koji će mlada pjevačica ponijeti iz ove noći je čak 15.000 eura.

Za ovaj nastup dugo je pregovarala sa organizatorima. Poput svjetskih zvijezda, Anastasiji će biti ispunjene brojne pogodnosti, pa će tako imati privatnog vozača na raspolaganju, luksuzan hotel i sve sitnice koje poželi.

Izvor blizak Anastasiji otkrio je i da je vrlo uzbuđena i da ima tremu kako će sve proći, da joj se ne desi neki peh. Dosta je razgovarala sa majkom koja je iskusna i koja joj je dala puno savjeta i podrške.

Podsjetimo, Anastasija će na prvi nastup ići kao slobodna djevojka jer je njena PR služba izdala saopštenje da je ljubav sa Đorđem Kuljićem prekinula poslije pet godina veze. Telegraf.rs