“Krivo im je što nisam umro!”: Milić Vukašinović besan na komšiluk, otkrio svoje zdravstveno stanje

Showbizz

Roker kivan na komšije jer navodno šire neistine o njegovom stanju

Muzičar Milić Vukašinović se oglasio nakon navoda komšija koji su istakli za domaće medije da je mnogo smršao, te je roker priznao da se odlično oseća i da su te priče neistinite.

– Pročitao sam to i šokirao se. To je čista laž. Onda su me proglasili mrtvim sad kažu da ću uskoro umreti. Krivo im je što još nisam umro, ja da vam kažem. Ko to meni smešta i kome je toliko hitno da ja nestanem ne znam. Ja sam dobro, srce kao da mi je novo, noga sve više funkcioniše. Pripremam sa svojim bendom probe i Milić Vukašinović uskoro kreće sa radom. Doktorka je iznenađena mojim rezultatima – istakao je roker.

Milić je otkrio i ko je njegova najveća podrška tokom izlečenja.

– Suzana ko bi drugi. Kad vam je teško mnogo manje podrške imate nego kad vam je lako. Moja žena je takođe šokirana tim tekstom zbog kog me zovete, ona je to jutros pročitala kad je ustala za posao. Radi prvu smenu ove nedelje. Znači ako mogu sam da sedim u stanu i funkcionišem jasno vam je da to ništa nije tačno, i da sam ja sve bolje – rekao je Vukašinović za Kurir.

Kako sada muzičar izgleda, možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo, Milić muči brigu sa zdravljem od kada je operisao nogu, nakon čega je zaradio bolničku bakteriju koju je jedva izlečio. Na svu muku je doživeo infarkt, zbog čega je osam dana morao da provede na intenzivnoj nezi.

Nedavno su njegove komšije otkrile u kakvom je zaista stanju Vukašinović.

– Uvek je bio mršav, ali je sada kost i koža, pa sam se uplašio da mu je još gore, ali on kaže da sada ide malo nabolje. Pohvalio mi se da možda neće ni morati na tu drugu operaciju srca što je dobra vest. Svašta ga je snašlo, ali moramo biti iskreni. Njegov način života je došao po danak – rekao je prvi rokerov komšija, pa dodao:

– Retki su bili momenti kada je on bio trezan ili bez opijata. Zavideli smo mu što živi 200 na sat, ali sada on zavidi nama na zdravlju i vitalnosti. On je u duši dobar čovek iako ga mnogi tako ne doživljavaju zbog psovki i “poganog” jezika. Suzana ga je smirila i sredila. Da ona ne brine o njemu, ko zna šta bi bilo sa njim odavno. Ona je narodska žena, uvek se lepo javi i popriča.

– Videla sam ga jedan dan, mislim da se vraćao iz bolnice. Nosio je masku i izlazio iz taksija sa Suzanom. Lagano se kretao, ona ga je pridržavala. Promenio se, ali kažu da mu je sada malo bolje. Moja ćerka je juče srela Suzanu, pa joj je rekla da se izvukao. Drago mi je zbog njega, težak je to život kada izgubiš dete – poručila je komšinica.

Svi u kraju Vukašinovića su znali da ima problema sa zdravljem i svi su mu nudili pomoć.

– Hteli smo da pomognemo, ko kako može. Iako je često iritirao komšije vikanjem i svirkama u stanu, sve mu se to briše jer je umetnik – poručio je komšija.

– Nismo znali ni šta da mu kažemo, ni čime da ga utešimo. Kretao se kao senka. Ćutao je i često sedeo tu na klupici sa pogledom u daljinu. Nismo navikli da je on tako tih. Od bučnog čoveka samo je “uvenuo”. I kada smo mu izjavljivali saučešće, skoro da nije imao reči. Teško je bilo gledati ga takvog, onda se i razboleo. Prosto nije isti čovek – rekao je komšija Vlada za Blic koji živi u istoj zgradi gde i roker.

(Telegraf.rs)