Vesni Zmijanac ugrađena tri bajpasa: Prognoze lekara nisu bile naivne!

Showbizz

Pevačica izbegava telefonske pozive nakon intervencije

Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac nedavno se podvrgla hitnoj operaciji srca u Kliničkom centru Srbije, a nakon što se uspešno oporavlja posle intervencije, Zmijančeva je puštena na kućno lečenje.

Njena ćerka Nikolija Jovanović za medije je otkrila da je Vesna stabilno, te da oporak teče po planu, što će nastaviti u svom domu na Vračaru.

Kako prenose mediji, izvor blizak folk legendi otkriva nove detalje Vesnine intervencije, koja nimalo nije naivna.

– Vesni su ugrađena tri bajpasa. Situacija nije bila nimalo naivna kao ni prognoze lekara, ali je ona još jednom dokazala da je jača od svega što može da je zadesi – ispričao je izvor i dodao da se pevačica borila kao lav, te da je i drugim pacijentima na odeljenju kardiohirurgije podizala raspoloženje.

– Ona je tešila doktore umesto oni nju. Govorila im je: “Šta vam je, biće sve okej! Nećete me se tako lako otarasiti, imam još toliko toga da uradim u životu”. S pacijentima je isto zbijala šale, pa kada je napuštala bolnicu, svi su bili i srećni i tužni u isti mah – otkrio je izvor, prenosi Alo.

Pevač Slavko Banjac prvi ju je čuo po napuštanju bolničke postelje. Njemu se javila i dokazala da je još uvek ona stara, kakvu ju je javnost zavolela.

– Vesna izbegava telefonske razgovore i poruke, ali se Banjcu javila jer se druže čitavog života. Znala je da brine i da se moli za njeno ozdravljenje, pa mu se javila kako bi se i sam uverio da je opet ona stara – ispričao je izvor.

24sedam.rs