“Ljubav je ono što ostaje od žena kakva si ti” Dirljiv govor kojim se Ognjen Janković oprostio od Bojane

Region

Reči koje dokazuju koliko je voleo

Bivša voditeljk aBojana Janković sahranjena je na Novom groblju u Beogradu.

Na večni počinak ispratila je porodica, brojni prijatelji i kolege.

Tužnu povorku predvodio je Bojanin bivši suprug, član grupe “Beogradski sindikat”, Ognjen Janković, koji se sve vreme držao u blizini Bojanine sestre bliznakinje, Ivane.

Ognjen je održao emotivni govor posvećen njegovoj bivšoj ljubavi.

– Ne postoji način da je bilo ko zaboravi. Njene oči, osmeh, zanosna lepota… Najbolji ortak, šmeker, omiljena kolegama na poslu, verna najbližima. Bila je divna i brižna – započeo je govor Ognjen, pa nastavio:

– Znaš i sama koliko ljudi nas je zvalo i pričalo o tebi, Bojana, vidiš da nije slučajno, da ti danas damo malo ljubavi. Ljubav je ono što ostaje od žena kakva si ti. Hvala ti na bezbroj trenutaka sreće, koja na kraju i čine tvoj život. Obožavala si muziku, a još vise da igraš, bila si dobra denserka. Naučila si nas mnogo toga, danas nas učiš da pobedimo strah. Mi se više ne bojimo ničega i spremni smo za sve sto sledi jer si nas ujedinila u ljubavi. Znam da ti je drago što nas gledaš i slušaš ovde sve zajedno. Bojana, Boko, Boksi, svi smo imali omiljeni nadimak, mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka, mama i uvek će te zvati mama, ti to znaš. Ostavila si iza sebe naslednike, neka te Bog zagrli za nas, a mi ćemo, draga naša, da te volimo zauvek – rekao je Ognjen Janković, a potom svojoj bivšoj ljubavi posvetio pesmu “Viva La Vida” od grupe Coldplay. (Telegraf.rs)