Ruski milijuni na računu? Dok svijet priča o Bidenovom sinu, žena mu je na plaži s dva tipa

Svijet

Ruski milijuni na računu? Dok svijet priča o Bidenovom sinu, žena mu je na plaži s dva tipa

Donald Trump pozvao Vladimira Putina da javno objavi kakve veze ima Hunter Biden s poslovima u Rusiji i je li istina da je primio 3,5 milijuna dolara od ruske milijarderke Elene Baturine

Hunter Biden (52), sin američkog predsjednika Joea Bidena, radio je kao konzultant u ranim zemljama, uključujući Ukrajinu i Kinu, dok mu je otac bio potpredsjednik.

Američko pravosuđe istražuje detalje tih poslova.

Pogledajte fotogaleriju: Ovo je snaha američkog predsjednika Joea Bidena

Kako je objavio američki tabloid New York Post, istražuje se i Hunterov laptop na kojem su navodno eksplicitne snimke i dokazi koji bi mogli gadno naštetiti njegovom ocu. Baš je New York Post tijekom izbora 2020. godine objavio da su procurili e-mailovi Huntera Bidena koji su pokazali da je koristio svoje veze s ocem kako bi si povećao plaću u firmi Burisma u kojoj je radio.

Šef te firme je ukrajinski oligarh Mikola Zločevski.

Hunterova žena na plaži s dva mladića

U slučaj oko Huntera Bidena uključio se i Donald Trump pozvao Vladimira Putina da javno objavi kakve veze ima Hunter Biden s poslovima u Rusiji i je li istina da je primio 3,5 milijuna dolara od ruske milijarderke Elene Baturine.

Nedavno je objavljeno i kako je Hunter Biden 2014. godine od kazahstanskog bankovnog oligarha primio hibridni sportski auto vrijedan oko 140 tisuća dolara.

I dok se opet počelo pričati o Hunteru Bidenu, njegovom laptopu i vezama s Rusijom, njegova supruga Melissa Cohen snimljena je na plaži u Rio de Janeiru s dvojicom mladića. Kako piše Daily Mail, Melissu i njezina dva prijatelja snimali su i agenti tajne službe.

Tko je Melissa Cohen?

Melissa Cohen (33) je južnoafrička aktivistica i redateljica dokumentarnih filmova.

Za Huntera Bidena udala se 2019. godine u Los Angelesu. To joj je drugi brak.

– Odmah sam se zaljubio u nju – rekao je Hunter.

I njemu je to drugi brak, iz prvog ima troje djece.

Prije nego je upoznala Huntera Bidena, žestoko je podržavala Barracka Obamu i bila je kritična prema Donaldu Trumpu.

24sata