UKRAJINSKI VOJNIK OBJAVLJUJE SNIMKE NA KOJIMA PLEŠE KAKO BI NJEGOVA KĆERKICA ZNALA DA JE ŽIV

Svijet

UKRAJINSKI VOJNIK OBJAVLJUJE SNIMKE NA KOJIMA PLEŠE KAKO BI NJEGOVA KĆERKICA ZNALA DA JE ŽIV

Ukrajinski vojnici koji su na ratištu na razne načine pokušavaju ostati u kontaktu sa svojom porodicom, a velika pomoć u tome su im internet i društvene mreže.

Vojnik Alex Hook došao je na genijalnu ideju kako bi svojoj petogodišnjoj kćerki pokazao da je živ te je zabavio dok se on mora boriti za njihovu domovinu.

Naime, Alex na TikToku objavljuje zanimljive snimke s ratišta kako bi njegova kćerka mogla vidjeti da je njen tata dobro.

Često objavljuje snimke na kojima pleše u ratnoj uniformi kako bi uljepšao dan svojoj kćerkici, a Alexa zbog toga mnogi hvale i podržavaju. U videima mu se ponekad pridruže i drugi vojnici.

Inače, Alex i njegova djevojčica zabavljali su se plešući i snimajući videe za TikTok i tijekom pandemije. To je navika koju su zadržali te trenutno jedan drugome jako nedostaju.

Videozapisi koje Alex sada snima za svoju kćerkicu imaju preko 60 miliona pregleda, a njegov je TikTok profil postao svojevrsni ratni dnevnik.

https://www.tiktok.com/@alexhook2303/video/7063830345262648581?referer_url=https%3A%2F%2Fhayat.ba%2F&referer_video_id=7063830345262648581&refer=embed

hayat.ba