VESNA TRIVALIĆ ŽIVI U DUBAJIU I KRIJE SVOJ PRIVATNI ŽIVOT: Udata je za PLASTIČNOG HIRURGA, a evo kako on izgleda! (FOTO)

Showbizz

VESNA TRIVALIĆ ŽIVI U DUBAJIU I KRIJE SVOJ PRIVATNI ŽIVOT: Udata je za PLASTIČNOG HIRURGA, a evo kako on izgleda! (FOTO)

Vesna Trivalić je naša poznata glumica i komičarka, ali krije svoj privatni život o kom se malo zna, a skoro nikada ne daje intervjue.

Ona se na javnim događajima nikada ne pojavljuje sa mužem i ne voli da eksponira porodicu.

Glumica je od 2006. godine u braku sa Nenadom Pandurovićem, koji je po struci plastični hirurg sa kojim ima sina Nikolu.

Ona se preselila u Dubai i posvetila porodici.

“Majka sam i supruga. Sve je isto, samo što više ne radim. Posvećena sam sinu i suprugu”, rekla je Vesna pre nekoliko godina.

Iako ne živi u Srbiji, Vesna se povremeno pojavljuje u domaćim serijama i filmovima.

Inače, postoji i jedna anegdota koju je podelio Vojin Ćetković, a tiče se Vesne i snimanja serije “Porodično blago” koja je bila jedna od omiljenih domaćih serija. Zapaženu ulogu golmana tumačio je Vojin Ćetković, koji je pojavljivanjem u ovoj seriji osvojio naročito srca lepšeg dela publike, a svi su s nestrpljenjem očekivali rasplet ljubavne priče sa Čupkom, koju je odglumila Mina Lazarević.

Međutim, mnogo godina kasnije Ćetković je otkrio detalje, koji su se dešavali pre nego što je serija počela sa snimanjem, te da je želeo da promeni scenario.

– Kada sam došao na probno snimanje “Porodičnog blaga”, a imao sam 27 godina, pitali su me da li znam da branim. “Naravno”, rekao sam, jer sam branio za školu, mali fudbal, istina kratko i smešno. Kako sam igrao rukomet pitao sam da li Brando može da bude rukometaš. Objasnili su da ne može jer je u seriji “Bolji život” Vesna Trivalić igrala rukometašicu i da mora da bude fudbaler – rekao je svojevremeno Ćetković.

(Kurir.rs/A.M.)