“To je bio najtužniji dan u mojoj karijeri”: Kaliopi o nesreći koja se dogodila na njenom koncertu u Beogradu

Showbizz

“Trebalo mi je vremena da se izborim sa tim”, otkrila je pevačica

Makedonska zvezda Kaliopi večeras održava koncert pred beogradskom publikom.

Na njenom prošlom koncertu u srpskoj prestonici dogodila se nesreća, kada je žena u publici preminula, zbog čega se koncert poverio za ovaj datum.

Pevačica se pred početak večerašnjeg spektakla obratila medijima o ovom slučaju.

– Trebalo je vremena da se izborim sa tim. Vreme postoji da bi skupili snage da prevaziđemo određene trenutke kada nam je jako teško. To je bio trenutak koji je bio jako težak za sve nas. Prosto nestvarno. To je bio najtužniji dan u mojoj karijeri, a danas će biti najsrećniji, jer nas je to povezalo još više. Šta god da čovek preživi shvati da život ima jako veliku vrednost, ali je i jako surov, Ja sve što govorim, govorim kroz muziku i kroz moje pesme, tamo je sve napisano, a tek će da se napiše – rekla je Kaliopi, koja se ceo dan, kako kaže, molila, da večeras sve prođe dobro.

– Ceo dan se molim da sve bude dobro. Ovo je onaj prelomni trenutak kada trebamo da pređemo preko neki svojih osećaja, da bi se vratili na stari osećaj sigurnosti i da prigrlite ljude svojom umetnošću. Želim da publika večeras uživa, da me glas služi i moram priznati da sam jako zahvalna, jer sam najstariji ženski vokal koji intezivno radi na ovim prostorima – istakla je muzička zvezda.

Kako je istakla da je najstariji ženski vokal, otkrila nam je i tajnu dugogodišnjeg uspeha.

– Najteže je za ženu, muškarcima je lakše, žene ih obozavaju i da imaju malo stomačić nema veze. Tajna je u tome što uvek držim do sebe, uvek držim do onoga što želim da radim, uvek držim do onoga u šta verujem. Pre svega, to dugujem muzici i naravno, kada te publika zavoli jednom, onda ona to prenosi sa generacije na generaciju, a hvala Bogu imam takvog producenta, iako je od mene stariji, ali on pravi muziku, producira, tako da mislim da je ispred vremena. Jako dobar tim i ono što je najbitnije je to da ja volim ovo što radim. Verujem da je moj život upravo trebalo da bude ovakav kakav jeste i to me održava tako dugo – rekla je Kaliopi, a evo šta je imala da poruči beogradskoj publici.

– Zahvalnost, ljubav i to je jedna privilegija koju negujem. Ovo mi je osmi koncert u Beogradu. Nije bitno pred koliko ljudi pevam, mogu biti troje i deset hiljada, za mene je uvek taj osećaj isti. Rekla bih da večeras maksimalno uživaju u onome što ćemo im prirediti, a priredićemo jako lep koncert. Imam 3 gosta iznenađenja, u stvari više nisu ni iznenađenje, sve je razotkriveno, ali trećeg gosta niko ne zna. Tu će biti Leontina sa horom “Čarolija”, to je stvarno za mene jedna velika stvar, kao i moj dragi prijatelj Željko Samardžić, doći će iako je malo prehlađen. I, ajde reći ću, treći gost je jedan mali virtuoz koji dolazi iz Vojvodine iz Srbije i koji će danas sa mnom svirati nešto specijalno. Neću reći kako se zove, ni šta svira, ali neću vam reći ni šta ćemo pevati, tako da, iznenadite se – najavila je pevačica.

Kaliopi je pred medijima otkrila i najneobičniji trenutak koji joj se dogodio tokom karijere na jednom koncertu.

– To je jedan ogroman opus i karijere i koncerata i raznoraznih anegdota, ima puno. Jedan je bio jako simpatičan komentar, sad se ne sećam, bili smo u Bosni i Hercegovini, da li je bila Gračanica ili Zenica, pogrešiću, ima jedan trenutak kada se spuštam u publiku, dok moj bend svira, mi plešemo. Jedna gospođa se digla i prigrlila me i rekla ” Ti si kao Tito”, to mi je bilo tako slatko i simpatično. Najviše volim kada dođu deca na scenu, to mi je kao najveća potvrda da to što radiš, radiš kako treba – rekla nam je Kaliopi.

(Telegraf.rs)