(VIDEO)UZVRATILA MU ZA SVE PROVOKACIJE? Zadrugari priveli glasanje kraju, Aleks zadala ‘udarac’ Janjušu, on potkačio Dalilu: MNOGO BI REKLA O BIVŠEM SUPRUGU!

Showbizz

UZVRATILA MU ZA SVE PROVOKACIJE? Zadrugari priveli glasanje kraju, Aleks zadala ‘udarac’ Janjušu, on potkačio Dalilu: MNOGO BI REKLA O BIVŠEM SUPRUGU!

U toku je glasanja za najveće gunđalo u Beloj kući. Marko Janjušević dao je reč Aleksandri Nikolić.

Na prvo mesto ću staviti mog druga Krleta, njega spuca trema, nasamo mi kaže svašta. Drugo mesto Miki, često sam čula da gunđa, često i ja kad imam izlaganje. Na treće mesto ću staviti Janjuša, ne kaže šta misli, za stolom priča i ne kaže šta misli – rekla je ona.

Reč je dobila Milana Šarac.

Znam šta mi misli, ali ne želi da iskaže pravo mišljenje, Sanja je dobra sa mnom. Drugo mesto Ana Spasojević, osoba koja non-stop gunđa. Ša gunđa 24 sata, sve živo komentariše – pričaa je ona.

Reč je dobila Ana Spasojević.

Ja ako ne bih rekla Matoroj, ja bih crkla, ona je prva. Miki je drugi, sa njim volim da opletem. Treća osoba je Tara – rekla je Ana.

Za sam kraj ostao je Janjuš.

Dalila je prva, mnogo bi rekla na situaciju o svom bivšem mužu i ona je na prvom mestu. Drugo mesto je moj prijatelj Nenad. Prvo mesto, Miki Đuričić – rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

pink.rs