SKANDALOZNO OPRAVDANJE! Manekenka otkrila zašto je JURCALA 200 NA SAT SA DECOM U KOLIMA: Iznela ŠOK ODBRANU

Showbizz

SKANDALOZNO OPRAVDANJE! Manekenka otkrila zašto je JURCALA 200 NA SAT SA DECOM U KOLIMA: Iznela ŠOK ODBRANU

Nakon zaustavljanja, uvtrđeno je i da je Jovana vozila sa isteklom vozačkom dozvolom.

Veliku buru u javnosti digla je vest da su poznata manekenka Jovana Švonja Đorđević, supruga bivšeg Zvezdinog fudbalera Filipa Đorđevića, saobraćajci zaustavili na auto-putu, jurcajući brzinom od čak 196 kilometara na čas.

Ograničenje na mestu na kom je zaustavljena bilo je 80, a najstrašnije od svega je to što je u robusnom BMW-u vozila svoju maloletnu decu od četiri i šest godina.

Nakon zaustavljanja, uvtrđeno je i da je Jovana vozila sa isteklom vozačkom dozvolom. sve u svemu policajci su “presavili tabak” i najavili da će protiv nje podneti odgovarajuće krivične prijave.

Tim povodom oglasila se i manekenkina advokatica Iva Marković koja je u odbranu svog klijenta iznela neverovatne teze. Saopštenje prenosimo u celosti:

– Jovana je vozila iz Verone za Beograd. Pre isključenja za Tošin bunar primetila je da je prati, a zatim i juri luksuzni automobil (nije bio službeni, nisu bile upaljene rotacije). Ona nije znala da je u pitanju policija, već je samo videla muškarce u kolima. Na tom delu puta vozila je preko dozvoljene brzine, ali ne više od 140 na sat. Pomislila je da je nepoznati muškarci jure iz obesti, zbog čega se uplašila za bezbednost sebe i svoje dece, jer je ranije imala jako neprijatno slično iskustvo. Podsećamo da je bilo 1:30 noću i da je bila sama sa decom, a da na putu nije bilo drugih vozila, niti bilo ko, ko bi mogao da joj pomogne.

Policija je uključila rotaciju tek na Gazeli (gde je ograničenje 80) i ona je odmah zaustavila auto. Smatra da je bila podstreknuta da ubrza automobil i da su je namerno zaustavili na deonici na kojoj je ograničenje 80. Kako bi postigli kvalifikaciju koja joj se stavlja na teret. Jovana nema prekršaja od ranije i osuđuje bilo kakvo nepropisno ponašanje učesnika u saobraćaju – napisala je u saopštenju advokatica Iva Marković, a preneo Informer.

Podsetimo, supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića Jovana Švonja (31) napravila više prekršaja u noći između utorka i srede oko 1.20 časova na putu Beograd – Šid, kada je uprkos ograničenju BMW sa maloletnom decom vozila skoro 200 na sat. Takođe je utvrđeno da ona kod sebe nije imala adekvatnu vozačku dozvolu jer je bila istekla. Šta je u svemu istina utvrdiće dalja policijska istraga.

pink.rs