Karleuša promijenila imidž pa pozirala kao Kleopatra: ‘Volim se fotkati g**a, to je umjetnost’

Region

‘I dok se cijeli svijet čudi kako neobična žena iz Srbije tako dobro predviđa što će biti novi hit u modnoj industriji, ja zadržavam svoje ideje kako bi se uklopila u ovaj dio svijeta, inače bi me proglasili ludom’, napisala je Jelena

Kontroverzna srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) s pratiteljima na Instagramu podijelila je niz novih fotografija na kojima pozira u neobičnim odjevnim kombinacijama s novom, trenutno veoma popularnom, frizurom. Ipak, nije samo novi look ono što su primijetili obožavatelji. Mnogi od njih zapitali su se nosi li pjevačica donje rublje koje se na fotkama totalno ‘stopilo’ s njezinom kožom. U podužem opisu ispod objave Jelena je objasnila kako uz svu ljubav prema modi, najviše voli pozirati – g*la.

– Za mene su stil i moda nešto što dolazi prirodno. Ne radim ništa na silu. Ne prilagođavam se trendovima već ih koristim na svoj način. I dok se cijeli svijet čudi kako neobična žena iz Srbije tako dobro predviđa što će biti novi hit u modnoj industriji, ja zadržavam svoje ideje kako bi se uklopila u ovaj dio svijeta, inače bi me proglasili ludom – napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj pozira u dugom kaputu i bež korzetu dok od donjeg rublja, sudeći prema objavi, na sebi ima samo gaćice u boji kože.

Osim odjevnih komada i ‘nevidljivog’ donjeg rublja, veliku pozornost ‘ukrala’ je i Jelenina nova frizura, koja uvelike podsjeća na onu kraljice Kleopatre, fatalne vladarice iz Egipta.

Srpska pjevačica, osebujnog stila, poznata je po golišavim fotografijama kojima redovito ‘časti’ pratitelje na društvenim mrežama, a u novoj objavi oglasila se i o toj temi. Iako cijeni modni svijet, Jelena priznaje da uživa pozirati bez odjeće.

– Moda je umjetnost. Najviša umjetnost je genijalna, a genijalnost nije prihvaćena u moru osrednjih. Naravno, ja volim pozirati gola i objavljivati fotografije svoje zadnjice, ali to samo dodatno naglašava koliko stila imam kada sam odjevena – dodala je.

Njezina Instagram objava ubrzo je skupila više od 60 tisuća lajkova. U komentarima joj se javilo mnoštvo pratitelja od kojih su mnogi imali samo riječi hvale, no ‘potkrala’ se i koja kritika.

– Blondi Kleopatra. Mislim da je baš Kleopatra idealna usporedba za Jelenu. Tako snažna, tako svoja, tako borbena; Prelijepa bravo; Divno; Savršena; Boginja Srbije – pisali su joj oduševljeni obožavatelji.

– Toplo joj preporučujem da spasi svoj brak, to bi bilo najpametnije – komentirala je korisnica društvenih mreža.

24sata