Dva muškarca pobjegla iz vozila policije na putu u zatvor: ‘Ako ste ih vidjeli, nazovite 192’

Region

Dva muškarca pobjegla iz vozila policije na putu u zatvor: ‘Ako ste ih vidjeli, nazovite 192’

Ovim putem pozivamo građane da dojave policiji na broj 192 ukoliko uoče muškarce, a njihove fotografije su u nastavku. Informacije se mogu dostaviti i anonimno, poručili su iz policije

Vukovarsko-srijemska policija priopćila je kako su u petak oko 22 sata dva muškarca koje policija sumnjiči da su počinitelji kaznenih djela, pobjegla iz policijskog vozila dok ih se prevozilo u zatvor u Osijeku, nakon što im je određen istražni zatvor.

Nakon očevida su utvrdili da su muškarci bili u zadnjem dijelu “marice” te izazvali mehanički kvar na stražnjim rešetkama i vratima, otvorili vrata u vožnji i pobjegli.

Sve raspoložive snage ih trenutno traže.

– Također, o ovom događaju ćemo preispitati sve činjenice vezane za postupanje policijskih službenika ove Uprave koji su muškarce prevozili. Ovim putem pozivamo građane da dojave policiji na broj 192 ukoliko uoče muškarce, a njihove fotografije su u nastavku. Informacije se mogu dostaviti i anonimno – poručili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Uz fotografije dvojice muškaraca, policija je objavila i njihove opise.

– Jedan muškarac je slabije tjelesne građe, smeđe kose i visok je oko 175 cm, dok je drugi muškarac srednje tjelesne građe, crne kose i visok je oko 165 cm.

24sata