Stanivuković maskiran dolazi u cike zore kod Tanje u Smederevo, a na ovo im se ona stalno žali!

Region

Stanivuković maskiran dolazi u cike zore kod Tanje u Smederevo, a na ovo im se ona stalno žali!
Komšije Tanje Savić iz Smedereva otkrivaju da je pjevačica posljednjih nekoliko nedjelja promijenila raspoloženje i da je zaljubljena.

– Tanja blista od kada je u vezi sa Draškom. Uvijek je nasmijana, raspoložena i ljubazna. Barem jednom nedjeljno Draškovi asistenti dolaze i ostavljaju Tanji velike bukete cvijeća ispred ulaza. Vi ne znate kakvi su to aranžmani. Ja tako nešto nikada ni od muža nisam dobila, a kamoli od dečka. Pretpostavljam da sretno reaguje kada ugleda takve bukete – priča komšinica iz zgrade, dok žena iz Tanjine ulice dodaje kako je viđala Draška u zoru.

– Viđala sam nekoliko puta Stanivukovića kako dolazi kod nje u zgradu. Obično to bude u cik zore i često ima neku kapuljaču ili kapu, kako ga ne bismo prepoznali. Međutim, odaje ga skupocjeni automobil, jer rijetko ko u ovom kraju može da priušti sebi takvo vozilo. Lijep su par i sretna sam zbog njih. Ne znam samo šta je problem da ozvaniče tu vezu? Kao da je to nešto ružno, treba da izađu u javnosti priznaju svoje emocije – govori gospoda iz Tanjine ulice.

U obližnjem marketu ističu da je Tanja kao kupac prijatna, ali da se često požali na bivšeg supruga i djecu.

– Tanja uvijek dolazi u opuštenom izdanju, nikada se ne sređuje za prodavnicu. Kupi osnovne namirnice, a najčešće se nama na kasi požali na bivšeg supruga Dušana. Danima zbog njega pati, jer na sve načine pokušava da je uništi. Ume da bude oštra i prema sinovima, požalila nam se jednom prilikom kako mora čvrsto da ih vaspitava kako ne bi bili bezobrazni i nadmjeni kao njihov otac. Sve u svemu, nije njoj lako, ne bih joj bila u koži – zaključuje žena iz marketa

Komšija otkriva da majka Tanje Savić ne dolazi u njen stan u Smederevu, koji kupila nakon što je neko vrijeme provela u porodičnoj kući u Radincima.

– Ne viđamo Tanjinu majku. Koliko ja znam nijednom nije bila u novom stanu od kad se Tanja preselila.

Blic