Zvezda Granda raskinuo vjeridbu sa 18 godina starijom koleginicom, pa završio u policiji: Počeli su da mi dolaze kući!

Showbizz

Zvezda Granda raskinuo vjeridbu sa 18 godina starijom koleginicom, pa završio u policiji: Počeli su da mi dolaze kući!

Prije tačno dvije godine Stefan Petrović Kosmajac vjerio je 18 godina stariju koleginicu Dušicu Ikonić. Međutim, nakon romantične vjeridbe uz svijeće i vatromet, pjevač je stavio tačku na idiličnu ljubav sa pjevačicom.

– Nisam više zaljubljen, nemam djevojku. Ne odgovara mi to u ovom trenutku – rekao je Stefan, ne želeći da otkriva detalje raskida vjeridbe. Ali kako ima svega 23 godine, ne krije da i dalje vjeruje u pravu ljubav.

– Ljubav je nešto najlepše na svijetu i najbitnije je da se porodica slaže. Sve ostalo je prolazno, pare su prolazne i neophodne, ali ljubav je nešto što sve to popunjava – istakao je Kosmajac koji se ovih dana zbog tuđih žena susreo sa novim nedaćama.

Naime, lažan profil na Instagramu sa njegovim imenom i prezimenom napravio mu je pakao od života, te je na kraju slučaj morao da prijavi nadležnim institucijama.

– Taj neko ko se predstavlja na Instagramu kao ja, piše tuđim ženama, uglavnom ženama mojih kolega, pa me zovu kolege i pitaju što sam pisao njihovim ženama. Nisam mogao da objasnim da to nisam ja, niko mi nije vjerovao da to ne pišem ja. Počeli su ljudi da mi dolaze kući. I lijepo odem u policiju i prijavim – ispričao je Kosmajac.

Da podsjetimo, Stefan Petrović Kosmajac nekoliko puta učestvovao je u “Zvezdama Granda”, a 2019. do finala stigao je uz pomoć mentorke Viki Miljković

Grand.online