Glava obitelji Kardashian iz Srbije: Djeca mi ne idu u vrtić, a ako ih vidiš u školi – propao sam

Showbizz

Adam je središnja figura reality showa Adaktarovi. Medijski je najeksponiraniji zahvaljujući suradnjama s brojnim balkanskim zvijezdama. Gotovo da nema srpske pjevačice koju nije ‘dotjerao’

Ako vidiš moju djecu da idu u školu, to znači da sam propao. Moja djeca ne idu u vrtić. Anđelina majka drži privatne vrtiće, ali ruske. Ukoliko bude otvorila državne, samo tada ću ih poslati, rekao je Adam Adaktar, poznat i pod nadimkom ‘Bog obrva’, u emisiji ‘Premijera – Vikend Specijal’.

Adam je središnja figura reality showa Adaktarovi. U braku je s Anđelinom, s kojom ima troje djece. Nikad se nije planirao ženiti jer je, kaže, karijerist.

– Vodenjak u horoskopu, volim svoj prostor i slobodu. Navikao sam na neki svoj ritam, ali nikada ne bih bio osoba koja živi u stanu sam i ide do trgovine. Desilo mi se onda sve što sam mislio da neće nikada. Svi ljudi koji kod mene rade obrve, znaju da sam najveća zvijezda, nikada mi se nije desilo da mi pred nekim zaklecaju koljena – rekao je.

Adam je medijski najeksponiraniji zahvaljujući suradnjama s brojnim balkanskim zvijezdama. Gotovo da nema srpske pjevačice koju nije ‘dotjerao’, a nedavno je na trajno iscrtavanje obrva kod Adaktara došao i Severinin bivši svekar, Dragan Kojić Keba.

Inače, Adam i njegova obitelj jednom su prilikom boravili u Crnoj Gori. Ono što je posebno privuklo pažnju je činjenica da je ‘bog obrva’, po ulicama Budve hodao u bijeloj haljini sa dugim rukavima, dok je na glavi nosio turban izigravajući Arapina. Izvor koji je bio na licu mjesta, a koji je želio ostati anoniman, za Alo je potvrdio da su Adaktarovi radili kaos.

– Odsjeli su u ekskluzivnom resortu sa pet zvjezdica, a pažnju su svakodnevno privlačili kako izgledom tako i svojim ponašanjem. Zbog tradicionalne arapske garderobe nitko ih nije čudno gledao sve dok ne bi progovorili na srpskom, pa su pogledi čuđenja sa velikim znakom pitanja ostajali za njima kad god bi se obratili osoblju hotela – rekao je izvor pa dodao da su izrazito bahati:

Ponašaju se kao velike svjetske zvijezde iako to nisu. Maltretirali su konobare i osoblje hotela tražeći da im se ispune kojekakve želje. Svoju izmišljenu moć bogataša najviše su demonstrirali tokom jela kada su po nekoliko puta znali naručiti hranu, a potom je zbog nekog bizarnog razloga i vratiti.

24sata