Lunina kćerka ima 5 mjeseci, još ne hoda, a ima svoj cipelarnik: Ponosna mama pokazala bebin kutak!

Showbizz

Lunina kćerka ima 5 mjeseci, još ne hoda, a ima svoj cipelarnik: Ponosna mama pokazala bebin kutak!

Luna Đogani opčinjena je kćerkom Miom, koja će uskoro napuniti pet mkjeseci, a spada u one majke koje od prvog dana brinu i o stajlingu bebe.

Đoganijeva je snimila kolekciju obuće koju sa tek nekoliko mjeseci ima njena mezimica. Iako je riječ o nehodajućim cipelicama, Luna se pohvalila sa 12 pari.

– Bože, kakvu obuću ima ova moja kćerka! – napisala je Luna uz mnogo srcadi.

Podsjetimo, Luna se porodila u junu mjesecu ove godine, a ona i njen suprug Marko Miljković presrećni su što su postali roditelji i planiraju proširenje porodice, odnosno još jedno djete.

– Promijenila sam se na bolje, sve je ne duplo, nego maksimalno bolje. To ne može da se opiše, ali mogu da kažem da majčinstvo ne može da se uporedi ni sa čim na ovom svijetu – iskrena je bila Đoganijeva za Toxic pa dodaje kako je podnijela period nakon porođaja:

– Nakon porođaja je teško, nekako ste nesposobni da sami radite neke stvari. Ja sam se na kraju porodila na carski rez, tu je teži oporavak. Teško mi je palo što nisam mogla da ustajem sama, da idem sama u toalet, nisam mogla da uzmem svoju bebu. Ali čim sam stigla kući sve sam sama radila, nisam bila lijena – otkrila je Luna. kurir.rs