RAT STARLETA ZBOG ELITNE PRO*TITUCIJE! Ajfonka: Ja sam frizerka, a ona nek se pere od AFERE! Sanja: Ta Drina Ajfon bolje da ĆUTI!

Showbizz

RAT STARLETA ZBOG ELITNE PRO*TITUCIJE! Ajfonka: Ja sam frizerka, a ona nek se pere od AFERE! Sanja: Ta Drina Ajfon bolje da ĆUTI!

Tijana Ajfon i Sanja Stanković žestoko su se posvađale oko aktuelne afere elitna prostitucija!

Obe starlete dovođene su u vezu sa najstarijim zanatom, Ajfonka u martu prošle godine, a Stankovićeva pre nekoliko dana. Tijana je ubeđena da je istina da je Sanja nedavno uhapšena sa još 28 osoba, iako bivša učesnica „Zadruge” to oštro de mantuje.

– Želim Sanji Stanković da se dobro opere od afere ‘elitna prostitucija’! Ja sam frizerka, imam svoje zanimanje, vlasnica sam kozmetičkog salona, a o prostituciji ne znam ništa. Neke starlete su se stidele što su došle na otvaranje mog salona, a sada su u novinama označene kao prostitutke. Moje ime tamo ne možete da nadete – rekla je Tijana, koja je, kako se pisalo, pre dve godine uhapšena jer je, navodno, na jednoj zabavi u okolini Bijeljine pružala seksualne usluge.

Sanja Stanković oštro je odgovorila nekadašnjoj drugarici.

-Ta, na Drini Ajfon, bolje da ćuti! To joj je nadimak jer je ‘pala’ na reci Drini u Bosni… Ne pogada me šta priča ta osoba. Ja sa prostitucijom nemam ništa! Bila sam van zemlje tog dana kada se pisalo da sam uhapšena, imam avionsku kartu kao dokaz – poručuje Stankovićeva.

kurir.rs/Informer