OSMAN OTKRIO DALILIN I FILIPOV TAJNI PLAN, DEJAN NE SLUTI ŠTA GA ČEKA: Bježat će opet na kapiju, ISPAO JE BAŠ NAIVAN

Showbizz

OSMAN OTKRIO DALILIN I FILIPOV TAJNI PLAN, DEJAN NE SLUTI ŠTA GA ČEKA: Bježat će opet na kapiju, ISPAO JE BAŠ NAIVAN

Sinoćna žurka na imanju u Šimanovcima napravila je totalnu pometnju u Zadruzi 5, a lavinu reakcija izazvala je Ana Jovanović, koja je završila u krevetu Filipa Cara, gdje je uslIJedio i njihov prvi poljubac, iako je u susJednom krevetu bila Dalila Dragojević, koja je sve pažljivo ispratila.

Osman Karić je nedavno javno pružio podršku duskvalifikovanoj Maji Marinković, a on je surovo iskreno komentarisao novonastala dešavanja u BIJeloj kući

-Ako ste kojim slučajem pratili moj instagram profil, na storiju ste mogli vidjeti moju objavu prijepar sati, gdje sam na neki način predvidio sljedeću metu Filipa Cara, tačnije djevojku Anu Jovanović. To sam odmah rekao i Maji Marinković koja je u tom trenutku sjedila neposredno pored mene. Car je neko ko je nestabilan u svojim vezama, voli da iskušava sebe, svoj ego i sujetu. Car uživa u brojkama svojih veza, željeći da dominira kao takav i bude prvi u svemu. Jednostavno ulazi u veze bez emocije. Bitno mu je da upiše još jednu recku, da bi kad se vrati u svoje rodno mjesto mogao da se pohvali svojim prijateljima. Ne osuđujem ga zbog toga, osuđujem sve te djevojke, čast izuzecima koje isto tako ulaze u vezu sa njim bez emocija, a samo iz razloga da bi imale priču i ostale što duže u rijalitiju. Između ostalog, to smo mogli da vidimo i sinoć kada je u pitanju Ana Jovanović. Pri samom ulasku, vidio sam jednu lekpuškastu, zgodnu djevojčicu, ni malo glupu, sa stavom. Međutim moje mišljenje se mijenja od trenutka kada ulazi u vezu sa Matejom, muva se sa Mensurom, a sinoć se grli i ljubi sa Filipom Carem. Obzirom na njene godine, mislim da je jako namazana, radi sve iz koristoljublja, a emociju nikada nije doživela, pa ni u snu – rekao je Osman.

Zatim se osvrnuo na njegov boravak u izolaciji sa Dalilom Dragojević, nakon što su ponovo završili u jednom krevetu, zagrljeni:

-Iskreno se nadam da će se Car na vrijeme dozvati pameti, da će zaigrati pravi rijaliti, opet ući u vezu sa Dalilom i po drugi put pokazati Dalilino pravo lice, a ujedno i Dekiju opet opaliti šamar realnosti koji će mu pomoći da jednom zauvijek stavi tačku na vezu, drugarstvo, brak, šta god to bilo sa Dalilom – završio je on.

Izvor:Pink.rs