TEMA O KOJOJ BRUJI REGION! Osman Karić definisao Anu kao novu Carevu RECKU, pa otkrio kakav ŠAMAR REALNOSTI Dejana čeka! Evo šta mu Dalila priprema!

Showbizz

TEMA O KOJOJ BRUJI REGION! Osman Karić definisao Anu kao novu Carevu RECKU, pa otkrio kakav ŠAMAR REALNOSTI Dejana čeka! Evo šta mu Dalila priprema!

Bio je surovo iskren!

Sinoćna žurka na velelepnom imanju u Šimanovcima napravila je totalnu pometnju u Zadruzi 5, a lavinu reakcija izazvala je Ana Jovanović, koja je završila u krevetu Filipa Cara, gde je usledio i njihov prvi poljubac, iako je u susednom krevetu bila Dalila Dragojević, koja je sve pažljivo ispratila.

Osman Karić je nedavno javno pružio podršku duskvalifikovanoj Maji Marinković, a on je surovo iskreno komentarisao novonastala dešavanja u Beloj kući

Ako ste kojim slučajem pratili moj instagram profil, na storiju ste mogli videti moju objavu prepar sati, gde sam na neki način predvideo sledeću metu Filipa Cara, tačnije devojku Anu Jovanović. To sam odmah rekao i Maji Marinković koja je u tom trenutku sedela neposredno pored mene. Car je neko ko je nestabilan u svojim vezama, voli da iskušava sebe, svoj ego i sujetu. Car uživa u brojkama svojih veza, želeći da dominira kao takav i bude prvi u svemu. Jednostavno ulazi u veze bez emocije. Bitno mu je da upiše još jednu recku, da bi kad se vrati u svoje rodno mesto mogao da se pohvali svojim prijateljima. Ne osuđujem ga zbog toga, osuđujem sve te devojke, čast izuzecima koje isto tako ulaze u vezu sa njim bez emocija, a samo iz razloga da bi imale priču i ostale što duže u rijalitiju. Između ostalog, to smo mogli da vidimo i sinoć kada je u pitanju Ana Jovanović. Pri samom ulasku, video sam jednu lepuškastu, zgodnu devojčicu, ni malo glupu, sa stavom. Međutim moje mišljenje se menja od trenutka kada ulazi u vezu sa Matejom, muva se sa Mensurom, a sinoć se grli i ljubi sa Filipom Carem. Obzirom na njene godine, mislim da je jako namazana, radi sve iz koristoljublja, a emociju nikada nije doživela, pa ni u snu – rekao je Osman.

Zatim se osvrnuo na njegov boravak u izolaciji sa Dalilom Dragojević, nakon što su ponovo završili u jednom krevetu, zagrljeni:

Iskreno se nadam da će se Car na vreme dozvati pameti, da će zaigrati pravi rijaliti, opet ući u vezu sa Dalilom i po drugi put pokazati Dalilino pravo lice, a ujedno i Dekiju opet opaliti šamar realnosti koji će mu pomoći da jednom zauvek stavi tačku na vezu, drugarstvo, brak, šta god to bilo sa Dalilom – završio je on.

pink.rs