Antonija Blaće uživa na odmoru, ali trening se ne propušta: ‘Od ovog nema boljeg osjećaja…’

Showbizz

Prošlog je ljeta objavila da je izgubila dvanaest kilograma, a izdala je i priručnik za mršavljenje i prilagođavanje prehrane samoj sebi, a ne sebe prehrani, kako je tada rekla

Antonija Blaće (43) nakon velikog putovanja u Ameriku sa suprugom Hrvojem sada odmara na našoj obali. Kako bi održala formu i tijekom odmora, redovito vježba, iako priznaje da postoje dani kada za to nema energija.

Nakon jednog treninga, na svom Instagram profilu pohvalila se kako je ipak odradila vježbanje.

– Evo i je li bilo strašno? Nema ljepšeg osjećaja od osjećaja da si sam sebi ispunio obećanje. Ne radim to često da se ne razmazim. Ali, svejedno baš je dobar osjećaj – napisala je na društvenim mrežama poznata voditeljica.

Antonija je dala savjet svima koji planiraju vježbati da to čine rano ujutro kako bi izbjegli nesnosnu vrućinu.

Inače, prošlog ljeta otkrila je javnosti da je uspješno izgubila 12 kilograma tjelesne težine. U svom priručniku ‘Ljeto bez parea’, koji je objavila prije dvije godine, podijelila je recepte i navike koje su joj pomogle u ostvarenju tog cilja.

U svom priručniku, Antonija je istaknula kako je dugo razmišljala o ideji te se fokusirala na prilagodbu prehrane sebi, a ne obratno, kako bi proces mršavljenja učinila podnošljivijim.

Podijelila je nekoliko omiljenih i brzih zdravih recepata, a jedan od njih je bio tikvice pečene bez ulja s feta sirom i orasima.

Opisala je kako prepeče tikvice na tavi, pospe ih s malo feta sira, oraha, krupne soli i pokapa žličicom maslinova ulja – jednostavno jelo za uživanje. Također, naglasila je da je prehrana važan segment, ali isto tako i redovita tjelovježba.

Antonija je otkrila svoj moto koji podrazumijeva uživanje u hrani i životu, a istovremeno održavanje kontrole nad tjelesnom težinom.

– Moj moto je da treba uživati u hrani i životu, a u ovom priručniku donosim trikove kako to činiti, a ipak kile držati pod kontrolom – objasnila je jednom prilikom.

24sata