NISAM BILA POZVANA NA ŽURKU, KOLEGE ME NE VOLE: Zvezda Granda priznala sa kim je jedino ostala DOBRA posle takmičenja!

Showbizz

Finalistkinja prošlogodišnje sezone “Zvezda Granda” Zorja Pajić kaže da je kolege iz takmičenja ne vole, te da je nisu pozvali na zajedničku žurku koju su nedavno pravili.

Kako je rekla, Zorja je za žurku saznala tek kada je došla na snimanje emisije gde se srela sa svojim kolegama i čula komentare.

– Nisam znala za žurku, nisam bila pozvana, ali nema veze… Napraviću i ja jednog dana žurku. Ja sam za žurku saznala kad sam došla na snimanje, a tada je već bilo kasno. Izgleda da me kolege ne vole – priznala je Zorja i istakla da je u “Zvezdama Granda” ipak stekla nove prijatelje, uprkos tome što je mnoge kolege ne vole:

– Pronašla sam neke osobe koje su mi zaista prijale – Mariju Gruevsku i Željka Vukčevića. Ostala sam u kontaktu sa njima i prijaju mi, jer se bavimo istim poslom, imamo puno tema i možemo zajedno da stvaramo nešto, tako da mislim da je svako pronašao nekoga ovde.

Zorja je ispričala i da joj je velika želja da ode na Evroviziju, ali ne zbog popularnosti već iz drugih razloga.

– Ta Beovizija i Evrovizija su samo moja ljubavna želja, nemaju nikakve veze sa tim da time želim da postignem popularnost, to je zaista moja želja da se ja nađem na toj sceni i da pokažem ko sam i šta sam i onda mogu u penziju da pravim pesme – rekla je Zorja kroz smeh i istakla da obožava svoj posao, te da joj ništa ne pada teško:

– Tek sam počela, tek se zahuktavam. Ja mogu svaki dan da pevam, nastupam, da se šminkam, da ludujem i da se snimam… Meni to nikad nije teško.Kurir.rs/Grandnews