Šta je najbolje pokloniti Ribama: Nije bitno koliko ćete se potrošiti već koliko ih dobro poznajete

Zanimljivosti

Šta je najbolje pokloniti Ribama: Nije bitno koliko ćete se potrošiti već koliko ih dobro poznajete

Ribe su oličenje misterije i dobrog raspoloženja. One su intuitivne i kreativne, što znači da im ne možete kupiti bilo kakav poklon.

Ribe se odlikuju neograničenom maštom i sposobnošću da zarobe pažnju svakoga koga upoznaju. Oni savršeno čitaju govor tijela svog sagovornika. Često ih ljudi pitaju za savjet, a saosećajne Ribe se ponekad toliko udube u rješavanje problema drugih da zaborave na sebe.

U ljubavi Ribe ne štede na emocijama i ne štede da voljenu osobu obasipaju istima. Mogu biti sentimentalne, ali i jako hladne ako im ne dajete koliko od vas očekuju. Poklon za ženu Ribu: Dame Ribe su veoma romantične. Jako bi joj se dopala neka romantična knjiga.

Takođe, očaraće ih plava ili ljubičasta svilena košulja (sve nijanse plave su sjajne za njih). Možete joj pokloniti moderan džemper u boji slonovače. Za ženu Ribu ne morate se mnogo trošiti, ona više cijeni malene ali sentimentalne stvari koje kroje uspomene.

Ako joj poklonite sitnicu o kojoj vam je davno pričala biće presrećna, prvenstveno jer se toga sjećate. Poklon za muškarca Ribu: Muškarci Ribe su veoma kreativni i osjetljivi. Obožavaju umjetnost što znači da sa nekim umjetiničkim djelom sigurno nećete pogriješiti.

Njihovim znakom vlada Neptun ─ planeta umjetnosti i muzike, što znači da ih možete i odvesti na dobar koncert. Ribe obožavaju putovanja i zanimljive destinacije. Rezervišite nešto zanimljivo za odmor i nećete se pokajati. Još jedna sjajna ideja za poklon ribama jeste dobar parfem.

Ali se potrudite da odaberete miris koji ide uz njihov znak Zodijaka. Prilikom odabira parfema za njega obratite pažnju na vodene mirise s notama citrusa i cedra. Tada će se vaš partner sigurno osjećati moćno i dominantno.www.infpult.info