PSIHOLOG SAVJETUJE: NEZREO MUŠKARAC TRAŽI IZGOVORE, PRAVI MUŠKARAC SE TRUDI – JAKO JE BITNO DA IH NAUČITE RAZLIKOVATI

Zanimljivosti

PSIHOLOG SAVJETUJE: NEZREO MUŠKARAC TRAŽI IZGOVORE, PRAVI MUŠKARAC SE TRUDI – JAKO JE BITNO DA IH NAUČITE RAZLIKOVATI

U okeanu nezrelih muškaraca teško je naći onog pravog, ali treba znati da između njih postoji velika razlika.

Nezreo muškarac će uvijek pronaći opravdanje za svoje greške i nemaju hrabrosti da ih priznaju, dok će pravi muškarac uvijek priznati svoju grešku i trudiće se da je popravi. Nezreo muškarac će vam priznati svoju ljubav, ali svoje riječi neće potvrditi djelima.
Pravi mupkarac naprotiv, svojim djelima pokazuje da vas voli. Nezreo muškarac se plaši uspjeha žene, dok pravi i zreo muškarac će biti ponosan na postignuća i uspijehe svoje žene. Pravi muškarac zna svoju vrijednost i ponašaće se prema vama sa poštovanjem, voljeće vas onako kako zaslužujete.

Zreo muškarac se neće zadovoljiti sa manje nego što zaslužuje, zato će sebi tražiti ženu koja od partnera očekuje isto koliko i on. Nezreo muškarac će uvijek naći izgovor, ali pravi muškarac će se truditi. Za pravog muškarca vaša sreća je i njegova sreća. On će učiniti sve kako biste vi bili srećni.

Nezreo muškarac će se samo igrati sa vama i pokušaće manipulisati sa vama. Pravi muškarac će učiniti sve za vašu sigurnost. Držaće vas za ruku na ulici da svi vide. Poljubiće vas i staviti vašu glavu na svoje grudi kako bi vam dao do znanja da će se brinuti o vama. Pravi muškarac će cijeniti vaše vrijeme.Neće vas natjerati da čekate njegov odgovor, dok nezreo muškarac neće odgovarati na vaše pozive i poruke kako bi manipulisao vašim osjećanjima. Pravi muškarac je odgovoran za svoje greške, ne boji se priznati grešku i spreman je da se izvini, dok nezreo muškarac to ne može.

Pravi muškarac se ponaša kao gospodin i to je za njega sasvim prirodno ponašanje. . Uvijek će se prema vama ponašati sa poštovanjem jer zna da to zaslužujete. Ne boji se pokazati svoja osjećanja i priznati svoju ljubav jer zna koliko su vam te riječi važne.

Priznaće vam svoja osjećanja bez straha, dok nezreo muškarac nije siguran u sebe i svoja osjećanja i ne zna šta želi od veze. Nezreo muškarac smatra da je pokazivanje osjećanja ispod njegove časti, dok se pravi muškarac neće bojati da voli i da bude voljen.

Izvor: infpult.info