Imamo prvi dekolte Mundijala: Najpoznatija navijačica Hrvatske pomutila razum svima u Kataru

Zanimljivosti

Svi su želeli da se fotografišu sa atraktivnom Ivanom Knol

Gotovo je, imamo prvi dekolte Mundijala! Iako je takmičenje u Kataru tek počelo, možemo slobodno da kažemo da ova laskava titula ide u ruke najpoznatije hrvatske navijačice.

Da, dobro ste pročitali! Ivana Knol je stigla u Dohu da bodri reprezentaciju Hrvatske i za Telegraf je poručila da se nada da će ostati ovde do samog kraja.

Već po ulasku na stadion Al Bajt, gde Hrvati igraju svoj meč prvog kola protiv Maroka, Ivana je postala božanstvo za sve navijače koji su napravili pravu pometnju kada se ona pojavila.

Pogotovo se to odnosi na muški deo populacije koji nije želeo da propusti priliku da se fotka sa ovom lepoticom koja je Kockaste do sada pratila na čak tri velika takmičenja – SP u Brazilu i i Rusiji i na EP prošle godine.

Posebno su se istakli marokanski navijači koji su Ivani prilazili u velikom broju, a zanimljivo je da su dvojica od njih morali da pitaju svoje lepše polovine da mi mogu da “stanu” pored ove bujne Hrvatice. Naravno, njihovoj sreći nije bilo kraja kada su dobili dozvolu, što pokazuju i njihovi osmesi.

U nastavku možete pogledati i neke njene atraktivne gotografije sa Instagrama i uveriti se zašto je Ivana jedna od najseksi navijačica sveta:

(Telegraf.rs)